KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

R O G I 006

18:00–20:00 Nedjelja 20.1.2019.

Ove nedjelje nam na radiju Baobab gostuje “Natenane” jazz pop glazbenik R O G I. Rogijevu muziku već opisuju opuštajućom, a on se trudi da to tako i ostane. Pripremio je mix od dva sata svojih najdražih disko, funk i world stvari, a moramo najaviti da se u mixu nalazi i jedna njegova nova pjesma, neobjavljena, nedavno snimljena.

Radio Baobab je emisija nastala suradnjom Velvet festivala i KLFM-a.
Podcast: mixcloud.com/baobabradio

autor: el5egundo, 19/01/2019

, , , ,

Vezane objave

Arhiva

Brahmachari

30/03/2014.

Danas u El Diaboliku, uz Michel Legranda, Lalo Schifrina, Mikis Theodorakisa, Shafta u Africi i poliziottesche, ide i tradicionalni Bollywood izbor. Slušamo i soundtrack iz indijskog hita iz 1968., “Brahmachari”.

Doctor Detroit

23/03/2014.

U ovoj epizodi El Diabolikovog svijeta psihotroničke filmske i TV glazbe, između talijanskih majstora i Bollywood produkcije, slušamo i nešto iz osamdesetih, DEVO i tema iz filma “Doctor Detroit”, Michael Pressmana iz 1983. s Dan Aykroydom.

Spider-Man (Toei TV)

06/04/2014.

U El Diaboliku slušamo i glazbu iz japanske serije Spider-Man iz 1978. godine autora Michiakia Watanabea . Stariji se je mogu sjećati s talijanskih privatnih TV kanala osamdesetih godina.

A Saucerful of Pink: Goth & Industrial Tribute to Pink Floyd

06/06/2015.

“A Saucer of Pink” jedan je od mnogobrojnih albuma posvećenim glazbenoj ostavštini kultnog sastava Pink Floyd. No, ono što ga tazlikuje od mnoštva sličnih ostvarenja jest lista suradnika koji mahom dolaze iz eksperimentalnog ili industrial miljea. Kako skladbe Pink Floyda zvuče kad ih naglavice izokrenu Helios Creed, Alien Sex Fiend, Psychic TV ili Furnace? Kakvu će posvetu svojem prijatelju Rogeru Watersu pružiti stari suradnik sastava, Ron Geesin (inače potpisnik jedine autorske skladbe na albumu)? Odgovor vam nudi večerašnje izdanje emisije Polibiotičke strukture, koje kreće u noći sa subote na nedjelju u 01.15 h, po završetku reprize Soda Fountaina!

Tjedna rotacija

Arhiva

BEYONCE / COWBOY CARTER

STEVIE WONDER / Innervisions (1973)

JOHN GRANT / It’s A Bitch

FRANKIE KNUCKLES / xlr8r (R)

MY MORNING JACKET / Live at Bonnaroo

REVIRGIN / Moderna rješenja (2023.)

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM