KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

PHANTOGRAM / Fall In Love

Njujorški duo sa singlom koji je još lani sramežljivo najavljivao novi album, 5 godina nakon debitantskog remek djela Eyelid Moves.

Njujorški duo sa singlom koji je još lani sramežljivo najavljivao novi album, 5 godina nakon debitantskog remek djela Eyelid Moves.
Novi album se zove Voices a Sarah i Josh se ne trebaju sramit svog, ovovremenskog, viđenja glazbe Cocteau Twinsa. Za hodati dalje tim glazbenim putem treba dosta znanja i hrabrosti. Imaju oboje. I Sarah još dobro izgleda..

autor: el5egundo, 02/03/2014

Vezane objave

Arhiva

MO KOLOURS / Mike Black

23/03/2014.

Mo Kolours u fantastičnom balansu između očitih posveta velikim uzorima, od Cymande i The Specials do Massive Attack i egzotičnih kalipso ritmova sa poluzavičajnog mu Mauriciusa uz savršenu dozu britanskog humora u tekstovima.

LCD SOUNDSYSTEM / Call The Police

14/05/2017.

LCD Soundsystem su onomad bili otišli da bi se vratili. Prva A strana povratničkog singla koji najavljuje novi album naš je ovotjedni powerplay.

VALENTINO BOŠKOVIĆ / Sudnji don

21/12/2015.

U ovom blaženom tjednu prikladni song našeg najdražeg prijatelja s Marsa. Valentino Bošković nam je poslao obraćanje naciji koje je nažalost oštećeno u transmisiji te ga objavljujemo kako je primljeno. Sutra tijekom dana očekujemo ispravan primitak poruke poslane prije 26 godina.

PHOSPHORESCENT / New Birth in New England

12/08/2018.

Pet godina nakon izvrsnog “Muchacho”, Matthew Houck najavljuje novi album “Ces’t La Vie”. Selidba iz New Yorka u Nashville i proširenje familije zasigurno imaju podosta utjecaja na novi Phosphorescent

Tjedna rotacija

Arhiva

GUIDED BY VOICES / It’s Not Them. It Couldn’t Be Them. It Is Them!

FAITH NO MORE / Angel Dust (1992)

BAND OF HORSES / Crutch

JAMES HOLDEN / Balance

ME FIRST AN THE GIMME GIMMES / Ruin Jonny’s Bar Mitzvah (2004.)

JAPANSKI PREMIJERI & VAVA / New Green Cabaret