KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

OLD MATE / It Is What It Is (SDZ 2014.)

Rijetki su bendovi koji ovako plijene nonšalancijom i koriste je kao svoj forte. Svirački, tekstualno, harmonijski..Old Mate su bend kojeg smo svi sa nestrpljenjem čekali a da to nismo ni znali.

5ToutOldMate

Nismo se baš naslušali nove australske glazbe, ove sad već minule 2014. Donekle smo to ispravili powerplayem od prije koji tjedan ( Jack Ladder & The Dreamlanders ) dok sa izborom albuma tjedna kojim otvaramo glazbenu 2015., tu ignorantsku grešku i nepravednu koncentraciju na glazbenu sjevernu polutku ispravljamo do kraja. Ne zato da bi se hipsterski preseravali world wide glazbenom geografijom već zato što je bend Old Mate i album “It Is What It is”, stvarno pravi glazbeni biser kojeg bi stvarno bilo šteta ne predstaviti na ovaj način. Rijetki su bendovi koji ovako plijene nonšalancijom i koriste je kao svoj forte. Svirački, tekstualno, harmonijski..Old Mate su bend kojeg smo svi sa nestrpljenjem čekali a da to nismo ni znali.
Kako smi ipak radio a ne glazbeni portal, rasipanje riječima uz mogućnost sviranja i slušanja je bespredmetna.

Podesite i rezervirajte svoje vrijeme u srijedu i subotu u 15.00 za 40ak minuta uz Old Mate i to pravo remekdjelo “It Is What It Is”.

autor: el5egundo, 30/12/2014

,

Vezane objave

Arhiva

HOT CHIP / A Bath Full Of Ecstasy

15:00–16:00 Srijeda 26.6.2019.

Do you have faith to feel in this world? ‘Cos it gets hard to see in this world

LAURA MARLING / Song for our daughter

15:00–16:00 Subota 25.4.2020.

Laura Marling (30) , ona britanska “djevojčica” umirujućeg glasa ovih je dana, ranije nego je bilo planirano, izdala svoj sad…

THE WAR ON DRUGS / Lost in the Dream

18/03/2014.

Najavni singl Red Ayes slušamo već tjednima u Perolakih20, album im izdaju Secretly Canadian i glazbeno su odrasli i odmakli se od cendrave ostavštine nekadašnjeg člana Kurt Vile-a. Vrlo hrabro markicu Americana mijenjaju u, ovom glazbenom Monoply-u, za neku manje krutu i svakako moderniju formu.

WAXAHATCHEE / Out In The Storm

18/07/2017.

Poglavarka Katie ponovo jaše. Album dana, tjedna, mjeseca, kvartala, godine….

Tjedna rotacija

Arhiva

NU GENEA / Bar Mediterraneo

Radiohead – OK Computer

OLIVER SIM / Romance With A Memory

JAYDA G / Dj-Kicks (R)

THE POLICE / Around the World (Live)

THE BAMBI MOLESTERS / Sonic Bullets: 13 from the Hip (2001)

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM