KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

NICK MONACO / Freak Flag

“Let your freak flag fly” sintagma je koja označava pomicanje granica, napuštanje konvencionalnog ili najjednostavnije rečenou razludu. Kao svoj moto preuzeo ju je talentirani producent Nick Monaco, a zatim svoj debitantski album “Mating Call” otvorio pjesmom čiji je čitavi tekst upravo ta rečenica.

“Let your freak flag fly” sintagma je koja označava pomicanje granica, napuštanje konvencionalnog ili najjednostavnije rečeno “razludu”. Kao svoj moto preuzeo ju je talentirani producent Nick Monaco, a zatim svoj debitantski album “Mating Call” otvorio pjesmom čiji je čitavi tekst upravo ta rečenica.
U šareni svijet Nicka Monaca definitivno se isplati uroniti, a “Freak Flag” je savršena ulaznica. Uživajte u našem novom powerplayu i ne zaboravite: “Let your freak flag fly !”

autor: el5egundo, 15/09/2014

Vezane objave

Arhiva

FATHER JOHN MISTY / When You’re Smiling and Astride Me

09/02/2015.

I got into my van with enough mushrooms to choke a horse and started driving down the coast with nowhere to go. After a few weeks, I was writing a novel, which is where I finally found my narrative voice…

ANDERSON.PAAK / Lockdown

03/08/2020.

Anderson .Paak i prijatelji u opakoj i angažiranoj stvari. Powerplay community radija KLFM!

ENGLISH TEACHER / The World’s Biggest Paving Slab

25/09/2023.

Singl novog britanskog benda iz Leedsa za naš ovotjedni powerplay.

YEASAYER / Silly me

22/05/2016.

Vratio nam se njujorški kolektiv Yeasayer s albumom koji se tako oproštajno zove Amen & Godbye. Imat ćemo ih prilike vidjeti i čuti uživo ovo ljeto na InMusic festivalu. Njihov novi singl Silly me naš je ovotjedni powerplay.

Tjedna rotacija

Arhiva

ANIMAL COLLECTIVE / Isn’t It Now?

HARUOMI HOSONO / Hosono House (1973)

SAMPASS / Lavina

ACID PAULI / Get Lost

DARKSIDE / Live at Spiral House

URBAN / Žena dijete (1998)

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM