KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

New Gondoliers

Academia Club Ghetto / Galerija Live, subota, 18. veljače 2017., 0d 21.00 do 23.59 h

Splitski bend New Gondoliers predvodi pjevač i gitarist Alen Čelić, koji se osim glazbom bavi i teatrom. Njihova glazba otkriva razne utjecaje, ali moglo bi se reći je najviše na tragu alternativnog countryja/americane.
Alenov energičan i teatralan pristup koncertima uvijek intrigira, a kako je sklon eksperimentiranju i stalnoj reinterpretaciji pjesama može se reći da je svaki njihov koncert nekakvo iznenađenje, kao i sama postava benda.

Alen njihov stil opisuje kao “gentleman pop” a mi ćemo upotrijebiti naslov jedne od njihovih pjesama – Fancy & rough!

New Gondoliers:

Alen Čelić – vokal, gitara
Ivo Jerkunica – truba
Toni Banov – bubnjevi

autor: Frane Duilo, 15/02/2017

, ,

Vezane objave

Arhiva

Javna tribina „Europska prijestolnica kulture – prednosti i izazovi“ u Domu mladih u Splitu

25/02/2014.

Kako je Grad Split jedan od potencijalnih prijavitelja na natječaj Europska prijestolnica kulture 2020., smatramo da je nužno javno porazgovarati o prednostima i izazovima ovog
projekta za Grad i lokalnu kulturu (kako onu institucionalnu, tako i izvaninstitucionalnu).

PROSLAVA MEĐUNARODNOG DANA MLADIH

07/08/2014.

U Splitu se programom koji će se održati 11. i 12. kolovoza po peti put obilježava Međunarodni dan mladih, a ove godine u organizaciji proslave surađuju udruga mladih za promicanje aktivizma Aktivist i Koalicija udruga mladih KUM, uz podršku Savjeta mladih Grada Splita.

ZVUK 100: Svetlana Maraš

15/11/2018.

Splitski suvremeni cirkuski kolektiv ROOM 100 u rezidencijskom centru HALI 100 (zgrada bivšeg pogona Slobodne Dalmacije) pokreće novi program pod…

Hvar For Art III

31/07/2015.

Hvar For Art III treće je izdanje festivala umjetnosti posvećenom otocima. Kako se radi o bijenalu odlučili smo svako dvije godine u jednom od „zapuštenih“ gradskih prostora organizirati festival umjetnosti prilagođavajući se prostoru, a istovremeno problematizirati neku od otočkih tema. Prva dva dana 02.i 03.8. program počinje u 21h i traje do dva sata iza ponoći i ulaz je besplatan. Zadnji dan 04.08. uz bendove PORTO MORTO , M.O.R.T. & lokalnog DJ-a Gluhi Bor zatvaramo festival i cijena ulaznice je simboličnih 30 kn.

Tjedna rotacija

Arhiva

GUIDED BY VOICES / It’s Not Them. It Couldn’t Be Them. It Is Them!

FAITH NO MORE / Angel Dust (1992)

BAND OF HORSES / Crutch

JAMES HOLDEN / Balance

ME FIRST AN THE GIMME GIMMES / Ruin Jonny’s Bar Mitzvah (2004.)

JAPANSKI PREMIJERI & VAVA / New Green Cabaret