KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Na Svjetski dan plesa dođite po svoju IKS Karticu u Zlatna vrata!

Svjetski dan Plesa, manifestaciju koja se službeno slavi od 1982. godine širom svijeta, IKS festival i KINKIN Studio za igru, pokret i ples iz Splita, 29. travnja ove godine obilježit će projekcijom dokumentarnog filma „Pina“ slavnog redatelja Wima Wendersa u Kinoteci Zlatna Vrata s početkom u 20 sati.

 

Svjetski dan Plesa, manifestaciju koja se službeno slavi od 1982. godine širom svijeta, IKS festival i KINKIN Studio za igru, pokret i ples iz Splita, 29. travnja ove godine obilježit će projekcijom dokumentarnog filma „Pina“ slavnog redatelja Wima Wendersa u Kinoteci Zlatna Vrata s početkom u 20 sati.

Posjetitelji će imati ponovo priliku uživati u izvrsnom dokumentaracu koji je premijerno prikazan 2013. g. u sklopu IKS Festivala. Ponavljanje prikazivanja ovog Wendersovog djela rezultat je iznimnog interesa splitske publike.
Film „Pina“ je posvećen njemačkoj suvremenoj koreografkinji i plesnoj umjetnici Pini Bausch, jednoj od najvećih koreografkinja svih vremena. Rezultat je to višegodišnje želje Wima Wendersa da u medij filma prenese rad te osebujne i genijalne umjetnice. Film gledatelje vodi na senzualno, vizualno zapanjujuće putovanje – izravno na pozornicu s legendarnim ansamblom Tanztheater Wuppertal Pina Bausch, a plesače prati i izvan kazališta: u grad i oko Wuppertala – mjesta koje im je 35 godina bilo dom.
pina (1)

Kupnjom ulaznice za film „Pina“ posjetitelji dobijaju na poklon IKS karticu kojom se ostvaruju brojne pogodnosti, i to ne samo tijekom IKS Festivala već i za predstave unutar sezone HNK i GKM, te projekcije u Kinoteci Zlatna Vrata.

Naime, vlasnici IKS Kartice ostvaruju popust od 30% od prodajne cijene ulaznice za program IKS Festivala u lipnju 2016. g. uz predočenje osobne karte. Popust se ne ostvaruje na pretprodajne cijene.

IKS kartica omogućuje popuste i kod naših partnera do prosinca 2016. godine.
Hrvatsko narodno kazalište Split 30%popusta na ulaznice u kazališnoj sezoni
Gradsko kazalište mladih Split ulaznica u slobodnoj prodaji po 25 kuna (umjesto 30 kuna)
Kinoteka Zlatna vrata – članska karta Kinoteke Zlatna vrata 150 kuna (umjesto 200 kuna)

Članska karta Kinoteke Zlatna vrata omogućuje popust od 50% na punu cijenu karte za sve filmove art-programa (suvremene produkcije) koja inače iznosi 20,00 kuna, te besplatan ulaz na sve projekcije filmske klasike. Također, članovi imaju prednost pri rezervaciji mjesta za premijere i ostale posebne programe za koje je predviđena ta mogućnost, i to na način da se prvi dan primanj

a rezervacija predbilježiti mogu samo članovi, a tek od drugog dana svi ostali, neovisno o tome radi li se o besplatnoj projekciji ili ne. Važi godinu dana od dana kupnje.

napomena: projekcija neće biti prikazana 3D tehnikom, već 2D
ulaznica za film “Pina”: 20 kuna (ulaznica za članove Kinoteke: 10 kuna)
blagajna je otvorena sat vremena prije projekcije
trailer filma PINA:
https://www.youtube.com/watch?v=CNuQVS7q7-A
Nela Sisarić
kreativni direktor
IKS Festival
21000 Split, Croatia
tel +385 (0) 21/ 470-375
mob +385 (0) 99 675 6869
www.iksfestival.eu

autor: Vjeran Stojanac, 28/04/2016

, , , , , ,

Vezane objave

Arhiva

Moskau svira Velvet Underground

19/04/2018.

+ Riffovski svira Anatolija

Radio u kvartu /// Kineski zid

17:00–22:00 Subota 4.6.2022.

Nova postaja u gradskoj turneji i prvo ljetno događanje radija KLFM.

XONTAKT DFV

13/11/2012.

Ove posljednje dvije godine za XONTAKT zasigurno predstavlja beskompromisnu ustrajanost na poboljšanju edukacije i produkcije suvremene nezavisne izvedbene umjetnosti u…

Četvrti ISPOD BINE, sound art festival u Domu mladih u Splitu

29/10/2019.

Dom mladih, Split, 04 – 11/11/2019

Tjedna rotacija

Arhiva

JESSIE WARE / That! Feels Good!

MORPHINE / Cure for Pain (1993)

JOHN PARISH & ALDOUS HARDING / Three Hours

BADBADNOTGOOD / LateNightTales

AIMEE MANN / Live at St. Ann’s Warehouse (2004)

ŠO!MAZGOON / Velegradele (2003.)

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM