KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

MAY

20:00–23:00 Četvrtak 3.5.2018.

Nova izdanja koja valja poslušati. Skorašnja događanja koja treba podržati.

Američka glazbenica Janelle Monae objavila je svoj treći album nazvan Dirty Computer. Radi se o vrlo inkluzivnoj future-funk-pop ploči koja bi mogla ostvarit veliki uspjeh i nakon šest nominacija donijeti joj prvi Grammy. Engleski producent Jon Hopkins opet ga je dobro zašarafio na svom petom studijskom albumu imena Singularity. Maceo Plex je smiksao najnoviji iz Fabric serije mikseva na kojem znalački vozi prostranstvima electra, housea, techna..

Sutra se zatvara Kockina party sezona. U goste stižu Delta Funktionen i DJ TLR. Prema najavama TAMAN ekipe, sprema se opaka audio-vizualna techno poslastica. Tim povodom u Radioaktivnosti nakon Demosa svirat će nam DJ TLR Fact mix iz 2013.

U subotu Radio KLFM opet izlazi na cestu, točnije na plato ispred Doma mladih (u slučaju kiše spuštamo se u Kocku). U sklopu najave večeras slušamo avangardni čakovečki dub bend Waitapu koji će svojim nastupom u 19 sati otvoriti ovogodišnji splitski Radio Na Cesti.

Evo podcasta prošlotjedne emisije:

 

 

autor: Ante Marković, 03/05/2018

Vezane objave

Arhiva

Holy Ghost !

28/11/2013.

Četvrtak navečer jednako Demos. I večeras se častimo odabranom glazbom, uglavnom novije produkcije. Evo samo nekih imena: Holy Ghost, Footprintz, Todd Terje, Jamie Jones, Ame..itd.

Up On The Hill

20:00–23:00 Četvrtak 3.3.2022.

Demos je live iz studija community radija KLFM večeras od 2o sati.

Stevie Wonder (R)

20:00–23:00 Četvrtak 12.5.2022.

Tour de force – artist’s classic run

Ghost Culture

22/01/2015.

Prvi album u folderu ‘demos 2o15’ je debut uradak čovjeka koji se predstavlja imenom Ghost Culture. Vrlo dojmljivo zvuči, a pjesme su svakim novim slušanjem sve bolje. Večeras u emisiji (ne)popularne glazbe Radija KLFM.

Tjedna rotacija

Arhiva

YVES TUMOR / Praise A Lord…

RAMONES / Road To Ruin (1978)

FEIST / Borrow Trouble

TSHA / fabric presents

THE WHITE STRIPES / Live at The Gold Dollar

MARINADA / Nalik na nalik

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM