KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

MAY

20:00–23:00 Četvrtak 3.5.2018.

Nova izdanja koja valja poslušati. Skorašnja događanja koja treba podržati.

Američka glazbenica Janelle Monae objavila je svoj treći album nazvan Dirty Computer. Radi se o vrlo inkluzivnoj future-funk-pop ploči koja bi mogla ostvarit veliki uspjeh i nakon šest nominacija donijeti joj prvi Grammy. Engleski producent Jon Hopkins opet ga je dobro zašarafio na svom petom studijskom albumu imena Singularity. Maceo Plex je smiksao najnoviji iz Fabric serije mikseva na kojem znalački vozi prostranstvima electra, housea, techna..

Sutra se zatvara Kockina party sezona. U goste stižu Delta Funktionen i DJ TLR. Prema najavama TAMAN ekipe, sprema se opaka audio-vizualna techno poslastica. Tim povodom u Radioaktivnosti nakon Demosa svirat će nam DJ TLR Fact mix iz 2013.

U subotu Radio KLFM opet izlazi na cestu, točnije na plato ispred Doma mladih (u slučaju kiše spuštamo se u Kocku). U sklopu najave večeras slušamo avangardni čakovečki dub bend Waitapu koji će svojim nastupom u 19 sati otvoriti ovogodišnji splitski Radio Na Cesti.

Evo podcasta prošlotjedne emisije:

 

 

autor: Ante Marković, 03/05/2018

Vezane objave

Arhiva

Sink Ya Teeth

20:00–23:00 Četvrtak 28.5.2020.

Demos večeras predstavlja post-punk-dance cure iz engleskog Norwicha.

SAULT

20:00–23:00 Četvrtak 8.4.2021.

Podsjetnik na najvažniju glazbenu pojavu prošle godine – misterioznu grupu Sault.

Daniel Avery

13/02/2014.

Odrastao u indie – gitarističkom miljeu da bi se u zadnjih nekoliko godina preorjentirao na plesnu elektroniku. Rezultat je izvrstan debi album – Drone Logic…između ostalog večeras u emisiji (ne)popularne glazbe.

pet shop boys / totally enormous extinct dinosaurs / terraneo festival

25/07/2013.

Demos večeras, između ostalog premijerno sluša novi bombastično električni Pet Shop Boys album, preporuča savršeni ljetni mix / kompilaciju složenu od strane talentiranog dvojca Totally Enormous Extinct Dinosaurs u sklopu Crosstown Rebels Get Lost serije, te najavljuje nadolazeći Terraneo festival u Šibeniku !

Tjedna rotacija

Arhiva

LITTLE SIMZ / Sometimes I Might Be Introvert

JAY-Z / The Blueprint (2001)

UNKNOWN MORTAL ORCHESTRA / That Life

NIC OFFER (!!!) / OkayAfrica

THE DURUTTI COLUMN / Domo Arigato (1985)

MARINADA / Mir junaka