KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

MAY

20:00–23:00 Četvrtak 3.5.2018.

Nova izdanja koja valja poslušati. Skorašnja događanja koja treba podržati.

Američka glazbenica Janelle Monae objavila je svoj treći album nazvan Dirty Computer. Radi se o vrlo inkluzivnoj future-funk-pop ploči koja bi mogla ostvarit veliki uspjeh i nakon šest nominacija donijeti joj prvi Grammy. Engleski producent Jon Hopkins opet ga je dobro zašarafio na svom petom studijskom albumu imena Singularity. Maceo Plex je smiksao najnoviji iz Fabric serije mikseva na kojem znalački vozi prostranstvima electra, housea, techna..

Sutra se zatvara Kockina party sezona. U goste stižu Delta Funktionen i DJ TLR. Prema najavama TAMAN ekipe, sprema se opaka audio-vizualna techno poslastica. Tim povodom u Radioaktivnosti nakon Demosa svirat će nam DJ TLR Fact mix iz 2013.

U subotu Radio KLFM opet izlazi na cestu, točnije na plato ispred Doma mladih (u slučaju kiše spuštamo se u Kocku). U sklopu najave večeras slušamo avangardni čakovečki dub bend Waitapu koji će svojim nastupom u 19 sati otvoriti ovogodišnji splitski Radio Na Cesti.

Evo podcasta prošlotjedne emisije:

 

 

autor: Ante Marković, 03/05/2018

Vezane objave

Arhiva

Veljačenje

20:00–23:00 Četvrtak 18.2.2021.

Demos je live iz studija radija KLFM večeras od 20h.

AM:PM

20:00–23:00 Četvrtak 22.3.2018.

Prvi i jedini splitski ‘electronic dance live act’ nastupa večeras u Demosu.

GusGus u Splitu (R)

20:00–23:00 Četvrtak 18.7.2019.

U prva dva sata ovotjednog Demosa slušamo odabrane stvari iz bogate GusGus diskografije, a u trećem nam svira AM:PM live podcast za Christallization radio show. Zagrijavamo se za GusGus u Splitu!

Breaking Bad // soundtrack

26/12/2013.

Zadnje ovogodišnje izdanje emisije (ne)popularne glazbe svira glazbu iz američke serije koja je zaslužila samo pohvale, kako kritike tako i publike. Između ostalih na soundtracku su se našli i naši Bambi Molestersi, zahvaljujući glazbenom supervizoru serije Thomasu Golubicu koji očigledno vuče korijene iz ovog dijela svijeta..

Tjedna rotacija

Arhiva

BLACK MIDI / Cavalcade

LCD SOUNDSYSTEM / Sound of Silver (2007)

SELF ESTEEM / I Do This All The Time

SUBB-AN / Rebel Rave

The B-52’s / Live at The Pavilion

KOZMODRUM / Kozmodrum