KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

MAY

20:00–23:00 Četvrtak 3.5.2018.

Nova izdanja koja valja poslušati. Skorašnja događanja koja treba podržati.

Američka glazbenica Janelle Monae objavila je svoj treći album nazvan Dirty Computer. Radi se o vrlo inkluzivnoj future-funk-pop ploči koja bi mogla ostvarit veliki uspjeh i nakon šest nominacija donijeti joj prvi Grammy. Engleski producent Jon Hopkins opet ga je dobro zašarafio na svom petom studijskom albumu imena Singularity. Maceo Plex je smiksao najnoviji iz Fabric serije mikseva na kojem znalački vozi prostranstvima electra, housea, techna..

Sutra se zatvara Kockina party sezona. U goste stižu Delta Funktionen i DJ TLR. Prema najavama TAMAN ekipe, sprema se opaka audio-vizualna techno poslastica. Tim povodom u Radioaktivnosti nakon Demosa svirat će nam DJ TLR Fact mix iz 2013.

U subotu Radio KLFM opet izlazi na cestu, točnije na plato ispred Doma mladih (u slučaju kiše spuštamo se u Kocku). U sklopu najave večeras slušamo avangardni čakovečki dub bend Waitapu koji će svojim nastupom u 19 sati otvoriti ovogodišnji splitski Radio Na Cesti.

Evo podcasta prošlotjedne emisije:

 

 

autor: Ante Marković, 03/05/2018

Vezane objave

Arhiva

The Deuce

20:00–23:59 Četvrtak 12.11.2020.

If There’s A Hell Below We’re All Going To Go

Crisis Music

05/11/2015.

Izvjesno mnoštvo izvođača udružilo je snage i autorskom glazbom doprinijelo humanitarnoj inicijativi za pomoć izbjeglicama s Bliskog Istoka – okupljeno na protestnoj kompilaciji naslovljenoj “Crisis Music”.

Moderat / Jon Hopkins / Late Night Tales by Royksopp

20/06/2013.

Slavimo Svjetski dan glazbe i prvi dan ljeta.

Demos 2o

15/09/2016.

Četvrtak navečer rezerviran je za Demos. I tako već dvadeset godina. Emisija (ne)popularne glazbe večeras od dvadeset sati na Radiju KLFM.

Tjedna rotacija

Arhiva

THE MARS VOLTA / The Mars Volta

U2 / War (1983)

NAKHANE / Tell Me Your Politik

MR. C / Deep House Amsterdam

PORTISHEAD / Roseland NYC

PORTO MORTO / Portofon (2019)

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM