KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

MARINADA / Laki dečki teške cure

Naravno da vas ovaj tjedan bombardiramo našim subotnjim zvijezdama radijskog dana i noći. Marinada upada u kriterij powerplaya s obzirom na čak dva ovogodišnja izdanja. Čekamo nove materijale The Chwegera i vratimo i njima s istom mjerom. Svakako će se oba benda ovaj tjedan rotirati vrlo učestalo.

marinada

Naravno da vas ovaj tjedan bombardiramo našim subotnjim zvijezdama radijskog dana i noći. Marinada upada u kriterij powerplaya s obzirom na čak dva ovogodišnja izdanja koja skupa sa ostalima možete skupiti na njihovom bandcampu i spremati se za subotnje zborno pjevanje. Čekamo nove materijale The Chwegera i vratimo i njima s istom mjerom. Svakako će se oba benda ovaj tjedan rotirati vrlo učestalo.

Uostalom, nije li ovaj tekst direktan poziv da se nacrtate u Judino drvo u subotu, 13.12. već u 21.00 sat?!

Stižu novi teški dečki
Pitaju se tko smo mi
Stiži nove lake cure
Pitaju se tko smo mi
Svi odjeveni u isto
Pitaju se tko smo mi
Svi odjeveni u isto
Pitaju se tko sam ja
Tko si ti

autor: el5egundo, 07/12/2014

Vezane objave

Arhiva

BEACH HOUSE / Dark Spring

13/05/2018.

Sedmi album dragog nam američkog dream pop benda zove se jednostavno’7′, a otvara ga stvar koja je ovotjedni powerplay community radija KLFM.

KING KRULE / Seaforth

16/04/2023.

Archy Marshall ovim singlom najavljuje novi album “Space Heavy” i nestrpljivo ga očekujemo. A i Kingu su konačno narasli brčići.

THE MARS VOLTA / Blacklight Shine

26/06/2022.

Cedric Bixler-Zavala i Omar Rodríguez-López nakon deset godina spavanja. Mars Volta u singlu kojim najavljuju novi album kao powerplay.

ISAAC DELUSION / She Pretends

05/01/2015.

Kao prvi powerplay u novoj 2015. , pariški duo Isaac Delusion sa prošlogodišnjeg eponimnog materijala na kojem se nalazi dosta finog i glitchastog pop-a. I dok, sad već stari singl, Morning Sun vrtimo poprilično u programu, ovaj tjedan vas posebno pilamo sa svježim singlom She Pretends.

Tjedna rotacija

Arhiva

THE SMILE / Wall Of Eyes

PRINCE / Purple Rain (1984)

IDLES / Grace

GUY J / Balance

DEVO / Dev-O Live (1981)

EL JARA / Est (R)

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM