KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Mala škola ljubavi

Stanislav Habjan i prijatelji glazbenici u bašti Ghetto kluba ove subote 13.7.

Ove subote, 13. srpnja 2024., u 20:30 h, u bašti Ghetto kluba (na adresi Dosud 10), u Splitu, biti će upriličen glazbeno-poetski performans MALA ŠKOLA LJUBAVI.

MALA ŠKOLA LJUBAVI glazbeni je i poetski performans, umjetnički oblik edukativnog obraćanja namijenjen ”svim uzrastima našega Ja – od kojih ga barem jedan nikada neće zaboraviti.”

Izvedba koristi iskustva recitala, predavanja, koncerta, kabareta. Najave pjesama kojima se ”ilustriraju” različiti oblici ljubavi i ljubavnog iskustva, također su svojevrsne poetske crtice. Pjesme su žanrovski različite i hibridne, autorske i dijaloške, u prvom planu su tekstovi i vokalne izvedbe. Scenografija predstave uključuje rukopisne tekstove, katedru za ”predavača” i školsku ploču na štafelaju.

Autor tekstova i pripovjedač multimedijski je umjetnik Stanislav Habjan, a u predstavi sudjeluju vokalisti i glazbenici Ljubica Gurdulić, Maja Rivić, Marko Golub, Vibor Čerič i Frane Duilo.

Premijernu izvedbu ŠKOLA LJUBAVI doživjela je na zagrebačkoj Sceni Ribnjak, 9. ožujka 2024. Svaka nova izvedba uključuje i novu pjesmu, kao i sudjelovanje gosta-glazbenika iz grada u kojemu se događa.

Događaj organizira Academia Club Ghetto, u suradnji s MUL – udrugom za umjetnost.

Link na FB event

autor: Ante Marković, 09/07/2024

Vezane objave

Arhiva

24 sata kod Cure i Dečka!

13/01/2020.

#Jamuary24th – Orkestar dnevne sobe Cura i Dečko, glazbeno – zaljubljeni par kojeg čine Ivan Marojević i Vanesa Petrac, svoj…

Radionica sitotiska

15/03/2024.

LGBT centar Split vas poziva na radionicu sitotiska koja će održati u ponedjeljak, 18. ožujka, s početkom u 18 sati i to u prostoru Redakcije…

The Kandinsky Effect (KSET, Zagreb)

04/11/2013.

Ukoliko se petog studenog u večernjim satima zateknete u blizini zagrebačkog KSET-a, nipošto nemojte propustiti nastup pariškog tria ‘The Kandinsky Effect’, koji na specifičan način briše glazbene granice stvarajući svojevrsnu fuziju jazza, elektronike, post-rocka i hip-hopa!

Skupna izložba „../poprečni_presjeci/mrežne_skulpture/../“ & Panel „Aspekti reprezentacije digitalne stvarnosti: objekti na mreži“

18/07/2023.

Ulaz slobodan. Izložba „../poprečni_presjeci/mrežne_skulpture/../“ umjetničko je istraživanje o transverzalama digitalne umjetnosti, s ciljem poticanja autonomije u otvorenoj i održivoj mrežnoj…

Tjedna rotacija

Arhiva

BOLIS PUPUL / Letter to Yu

RED HOT CHILLI PEPPERS / Blood Sugar Sex Magik (1991)

King Gizzard And The Lizard Wizard / Le Risque

NU GUINEA / Dekmantel

FELA KUTI / Live!

ĐAVOLI / Hallo Lulu 22

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM