KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Majka Mara predstavlja svoj prvi single

Iza imena Majka Mara je tročlani bend koji izvodi glazbu pijanistkinje i vokala, Marije Lazić.

Basist i producent je Nikola Usanović, a za bubnjevima Boris Usanović. Muzički žanr i zvuk koji bend donosi može se opisati kao kombinacija popa i soula, sa funky gruvom i jazzy intepretacijom njegovih članova.

Kantautorica Marija Lazić u tekstovima iz svog ugla, intimno priča priče sa kojima se sreću svi zaljubljeni, sretni, razočarani, uplašeni i radoznali ljudi dok pokušavaju da na svojstven način savladaju umjetnost življenja.

Prvi single ‘Diši duboko’ upravo donosi jednu takvu situaciju gdje se zaljubljena djevojka bori svojim emocijama, izrevoltirana neuzvraćenom ljubavlju. Bend trenutno snima još nekoliko pjesama koje se na jesen očekuju na prvom EP izdanju Majke Mare.

 

autor: krafna, 22/04/2018

, , ,

Vezane objave

Arhiva

I`m gonna take you to a bad jam!!

19:00–20:00 Četvrtak 23.2.2017.

Prošlog puta smo bili prisiljeni odgoditi emisiju zbog više sile, ali danas smo tu s vama u malo izmjenjenom terminu. U goste nam dolaze Splitski Heapsi.

El Commando lead the way…

18:00–19:00 Utorak 28.11.2017.

…kao što ste pročitali ovaj tjedan u kompasu nam gostuje mladi splitski Dj Luka Šimić ( El Commando ), malo ćemo popričati o sceni, Partyjima i ostalim zanimljivim stvarima.

A bit of Punkrock summer selection

19:00–20:00 Ponedjeljak 9.7.2018.

U novom Kompasu ljeto je laganini u punom pogonu…

Novi album stXhc snaga STEPPED OUT!!

15/08/2018.

Stepped Out je četveročlani bend koji od 2010/2011. godine egzistira u Splitu na hardcore punk underground sceni, uz nekoliko promjena članova, opstali su do danas i gaze hrabro naprijed.

Tjedna rotacija

Arhiva

HELADO NEGRO / Far In

SEELENLUFT / Out Of The Woods (2002)

METRONOMY / It’s good to be back

LOUSIAHHH!!! / In Session

FONTAINES D.C. – Live At Kilmainham Gaol (2021)

PORTO MORTO / Portopop