KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Krovna tema: Alen Munitić

Novi razgovor u sklopu programa Krovna tema

U četvrtak 11. svibnja u prostoru Razreda Doma mladih, s početkom u 18h, razgovaramo s Alenom Munitićem, umjetničkim direktorom Festivala mediteranskog filma Split i Kina Mediteran, projekta revitalizacije kina u Dalmaciji.

Osim o filmu, kinu i projektima u koje je uključen, s Alenom razgovaramo i o 16. izdanju FMFS-a koje će se održati od 15. do 24. lipnja na nekoliko lokacija u Splitu.

Program Krovna tema ima za cilj upoznati javnost s temama iz kulture, umjetnosti i lokalne politike njegujući kulturu dijaloga kroz razgovor s relevantnim akterima. Program će obuhvatiti seriju od ukupno šest moderiranih polemika otvorenih za javnost tijekom proljeća i jeseni 2023., a vodit će ih Dario Dunatov i Kristina Tešija, nezavisni novinari u kulturi i radijski urednici na KLFM-u.

Razgovori su zamišljeni kao participativni susreti pa su svi okupljeni dobrodošli uključiti se vlastitim pitanjima i komentarima.

Za one koji nam se ne mogu pridružiti u Razredu, snimka razgovora bit će dostupna za naknadno preslušavanje. Snimke prethodnih razgovora u sklopu programa Krovna tema dostupne su na poveznici.

 

Vidimo se u Razredu!
Program je financiran sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Grada Splita.

autor: Kristina Tešija, 26/04/2023

, , , , , , ,

Vezane objave

Arhiva

Ana Hoffner: Iscrpljeno vrijeme

07/09/2020.

U petak, 11. rujna s početkom u 20:00 sati u Galeriji Multimedijalnog kulturnog centra Split otvara se izložba naziva Iscrpljenovrijeme…

The Fogsellers intervju

02/04/2018.

Razgovarali smo sa The Fogsellers-ima, šibenskim electro-fusion bendom koji će 5.4. otvoriti Fido Music Weekend svojim audio vizualnim performansom Sono Koloro. 

SAV koncert @ClubGhetto

20/05/2017.

Academia Club Ghetto, Split, subota 20/5/2017., od 22.00 h

Izlog Kreativne Europe u Splitu

14/04/2023.

Predstavljanje europskih, kreativnih i uspješnih praksi hrvatskih korisnika u programu Unije Kreativna Europa

Tjedna rotacija

Arhiva

MITSKI / The Land Is Inhospitable and So Are We

THE JESUS AND MARY CHAIN / Darklands (1987)

FUTURE ISLANDS / Deep in the Night

Kölsch / Balance

ZZ TOP / Raw (Live)

NEMANJA / Voodoo Beat

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM