KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Krovna tema: Alen Munitić

Novi razgovor u sklopu programa Krovna tema

U četvrtak 11. svibnja u prostoru Razreda Doma mladih, s početkom u 18h, razgovaramo s Alenom Munitićem, umjetničkim direktorom Festivala mediteranskog filma Split i Kina Mediteran, projekta revitalizacije kina u Dalmaciji.

Osim o filmu, kinu i projektima u koje je uključen, s Alenom razgovaramo i o 16. izdanju FMFS-a koje će se održati od 15. do 24. lipnja na nekoliko lokacija u Splitu.

Program Krovna tema ima za cilj upoznati javnost s temama iz kulture, umjetnosti i lokalne politike njegujući kulturu dijaloga kroz razgovor s relevantnim akterima. Program će obuhvatiti seriju od ukupno šest moderiranih polemika otvorenih za javnost tijekom proljeća i jeseni 2023., a vodit će ih Dario Dunatov i Kristina Tešija, nezavisni novinari u kulturi i radijski urednici na KLFM-u.

Razgovori su zamišljeni kao participativni susreti pa su svi okupljeni dobrodošli uključiti se vlastitim pitanjima i komentarima.

Za one koji nam se ne mogu pridružiti u Razredu, snimka razgovora bit će dostupna za naknadno preslušavanje. Snimke prethodnih razgovora u sklopu programa Krovna tema dostupne su na poveznici.

 

Vidimo se u Razredu!
Program je financiran sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Grada Splita.

autor: Kristina Tešija, 26/04/2023

, , , , , , ,

Vezane objave

Arhiva

Slim Cessna’s Auto Club

28/09/2016.

Slim Cessna’s Auto Club, country blues gospel bend iz Denvera, dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture u subotu 1. listopada 2016. Na premijerni nastup u Hrvatskoj bend dolazi nakon friško objavljenog albuma “The Commandments According to SCAC”.

ZOO WEE – Electronic Music And Guitar Treatment

27/12/2016.

Chillton Bar Split, 28/12/2016., 21.30 – 23.59 h

Austra u Močvari

13/06/2015.

Živa muzika predstavlja kanadski goth synth pop bend Austra. U srijedu 17.6. u zagrebačkom klubu Močvara. Za party poslije koncerta zaduženi su SUBS/TANZ.

Razgovor sa Codyjem Carpenterom

10/04/2018.

Cody Carpenter mladi je glazbenik iz Los Angelesa i sin poznatog redatelja Johna Carpentera, za KLFM govori o svojim projektima, radu s ocem, glazbenicima s kojima je surađuje te o budućim projektima.

Tjedna rotacija

Arhiva

JESSIE WARE / That! Feels Good!

MORPHINE / Cure for Pain (1993)

BLUR / The Narcissist

BADBADNOTGOOD / LateNightTales

SUBLIME / Live At Tressel Tavern

ŠO!MAZGOON / Velegradele (2003.)

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM