KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

KLFM noć u Kocki (Marinada & KLFM Soundsystem)

22:00–4:00 Subota 34.2.2024.

KLFM se vraća u Kocku! Još jedna Radio noć u našem matičnom klubu Doma mladih.

Za povratak u klubske prostorije pozvali smo naše dugogodišnje prijatelje i pratitelje niza naših aktivnosti, Radija na cesti i Radija Dan&Noć, još uvijek skrivene dragulje domaće glazbene scene, neovisne i nekonvencionalne – riječku Marinadu.

Marinada nam dolazi s ekskluzivno pripremljenim plesnim setom, temeljenim na hvaljenom albumu “Na vrućem krovu” iz 2019. godine, koji je nastao u suradnji s producentom Qwertyjem.

Još 2016. godine smo ih opisali ovako...

Glazbeni sastav Marinada nastaje u Rijeci 2003. godine. Članovi sastava su Marin (vokal, gitara), Robert (sint), Marko (prateći vokal, sintovi) i Saša (prateći vokal, elektronski bubanj). Marinadin zvuk zasniva se na spoju elektronike i akustike, a glazbeni izraz gradi kroz jednostavnost, melodioznost i senzibilnost. Marinada je umak za vaše snove u savršenom omjeru. Dugogodišnji marljivi kreativni rad daleko od mainstream svjetala čini svaki Marinada live nastup novootkrivenim iskustvom. Mogli bismo ih nazvati elektro poetama.

Za plesni ritam prije i nakon koncerta do jutarnjih sati spremni su selektori KLFM Soundsystema s eklektičnim i pažljivo biranim glazbenim odabirom.

Ulaz je simboličnih i inkluzivnih community 5 eura, a program kreće od 22h.

 

Program se realizira uz podršku Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Grada Splita.

autor: KLFM, 14/01/2024

, , , , , ,

Vezane objave

Arhiva

Radio dan i noć

18/11/2015.

Drugu godinu zaredom, 20. studenoga 2015. organiziramo program “Radio dan i noć” kako bi vam približili i uključili vas u naš rad, a pritom se i dobro zabavili. Rano popodne rezervirano je za radionu SYNTHOMIR, večer počinje u Beton kinu Doma mladih sa nastupom eksperimentalnog elektroničkog kolektiva “Messy Oscillators”, a nastavlja se uz KLFM Soundsystem u klubu Quasimodo.

Radio na otoku – Milna, Brač

22/08/2017.

Sretni smo jer je uspješno krenuo novi program u kojem sudjelujemo rado – RADIO na OTOKU

Uđi u KLFM Radio karantenu!

21/03/2020.

Kao Radio u zajednici, reagiramo, otvaramo vrata Vama, našim slušateljicama i slušateljima, pozivamo Vas da sudjelujete u programu.

Otvorene prijave za radionicu ZUMOFONIJE

27/10/2019.

Pred nama je četvrto izdanje ISPOD BINE, sound art festivala koji će se održati od 4. do 11. studenog u…

Tjedna rotacija

Arhiva

THE SMILE / Wall Of Eyes

PRINCE / Purple Rain (1984)

IDLES / Grace

SUPERPITCHER / Influences (R)

PEARL JAM / Give Way

EL JARA / Est (R)

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM