KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

GOAT / Union of Sun and Moon

Čitav tjedan skandinavske world psihodelije. Primamljivo?

Itekako primamljivo. Pogotovo kad se radi o bendu za kojeg se naslućuje da ga čine neka najveća imena švedske i skandinavske elektronske i slične glazbe.Tajnoviti, pod maskama i za sada uspješno anonimni, i oni se sami pitaju:

“Who are these masked musicians? Are they truly members of the Arctic community of Korpilombolo? Are their songs part of their isolated communal heritage?”

Ne možemo dati odgovor na to pitanje ali možemo ponuditi cjelotjedno uživanje u visokoj rotaciji prve stvari sa novog Goat albuma pod nazivom “Requiem” (Rocket/SubPop Recordings) i gledanje priloženog videa te iste stvari sa drugačijim vokalom i pod drugim imenom koja je u stvari bonus singl do kojeg ne možemo doći na niti jedan pošten a bome ni nepošten način. A s youtubea ne ripamo :/

Šašavi šveđani…

autor: el5egundo, 16/10/2016

Vezane objave

Arhiva

THE AVALANCHES / Running Red Lights ft. Rivers Cuomo, Pink Siifu

30/03/2020.

Mala posveta LA-u, sa glavnim vokalom Rivers Cuoma iz Weezera i rap posvetom Pink Siifua preminulom David Bermanu kroz tekst Darkness and Cold Purple Mountainsa.

THE FLAMING LIPS / SUN BLOWS UP TODAY

30/03/2013.

Terror je užasno dobar. Coyne prodaje songove multikorporacijama i sa družinom izdaje mračan, pulsirajući, The Terror. Svojom divotom postaje vjerovatno…

DAMON ALBARN / Everyday Robots

27/01/2014.

Dočekali smo i to da jedan od najbitnijih autora popularne glazbe nakon matičnih bendova, side projekata, glazbene mladeži Afrike i ostalih hvale vrijednih glazbenih pothvata, napravi nešto i za sebe. I pod svojim imenom. I za nas.

DRUGDEALER / Fools

24/02/2019.

Bend koji nas je 2016. razveselio sa pravim draguljem “End of Comedy”, najavljuje novi studijski materijal pod imenom “Raw Honey”.

Tjedna rotacija

Arhiva

L’Impératrice / Tako Tsubo

BADI ASSAD / Chameleon (1998)

ŽEN / Uroni u san

FRIENDLY FIRES / Bugged Out!

BRYAN FERRY / Live at the Royal Albert Hall

Zidar Betonsky: Proces Protokol (2011.)