KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

GOAT / Union of Sun and Moon

Čitav tjedan skandinavske world psihodelije. Primamljivo?

Itekako primamljivo. Pogotovo kad se radi o bendu za kojeg se naslućuje da ga čine neka najveća imena švedske i skandinavske elektronske i slične glazbe.Tajnoviti, pod maskama i za sada uspješno anonimni, i oni se sami pitaju:

“Who are these masked musicians? Are they truly members of the Arctic community of Korpilombolo? Are their songs part of their isolated communal heritage?”

Ne možemo dati odgovor na to pitanje ali možemo ponuditi cjelotjedno uživanje u visokoj rotaciji prve stvari sa novog Goat albuma pod nazivom “Requiem” (Rocket/SubPop Recordings) i gledanje priloženog videa te iste stvari sa drugačijim vokalom i pod drugim imenom koja je u stvari bonus singl do kojeg ne možemo doći na niti jedan pošten a bome ni nepošten način. A s youtubea ne ripamo :/

Šašavi šveđani…

autor: el5egundo, 16/10/2016

Vezane objave

Arhiva

Steve Mason – Planet Sizes

11/01/2016.

Izdan pod matičnim Domino Recordings Co., 26. veljače 2016. godine, svjetlo dana ugledati će novi Meet The Humans album Steve-a Mason-a. Nestrpljivo čekamo, a dotad za tjedni PowerPlay sviramo singl Planet Sizes.

SLEAFORD MODS / Tarantula Deadly Cargo

03/08/2015.

Sleaford Mods nisu izmislili punk attitude al su zato pronašli taj svoj punk spirit. Ne tražimo od njih ništa više od onog što nam znaju i mogu dati. Dobru šaku u glavu.

JIM NOIR / Good Mood

05/01/2020.

S upravo izdanog albuma A.M. Jazz jednog od najaktivnijih sinova Manchastera, Jima Noirea, slušamo prvi ovogodišnji powerplay.

CARIBOU / Home

14/10/2019.

Nakon pet godine vraća se Caribou te pjesmom Home najavljuje novi album. Powerplay community radija KLFM!

Tjedna rotacija

Arhiva

TORO Y MOI / Mahal

R.E.M. / Automatic for the People (1992)

THE SMILE / Waving a White Flag

JAYDA G / Dj-Kicks

MILDLIFE / Live from South Channel Island

SFUMATO / Knauf

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM