KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

GOAT / Union of Sun and Moon

Čitav tjedan skandinavske world psihodelije. Primamljivo?

Itekako primamljivo. Pogotovo kad se radi o bendu za kojeg se naslućuje da ga čine neka najveća imena švedske i skandinavske elektronske i slične glazbe.Tajnoviti, pod maskama i za sada uspješno anonimni, i oni se sami pitaju:

“Who are these masked musicians? Are they truly members of the Arctic community of Korpilombolo? Are their songs part of their isolated communal heritage?”

Ne možemo dati odgovor na to pitanje ali možemo ponuditi cjelotjedno uživanje u visokoj rotaciji prve stvari sa novog Goat albuma pod nazivom “Requiem” (Rocket/SubPop Recordings) i gledanje priloženog videa te iste stvari sa drugačijim vokalom i pod drugim imenom koja je u stvari bonus singl do kojeg ne možemo doći na niti jedan pošten a bome ni nepošten način. A s youtubea ne ripamo :/

Šašavi šveđani…

autor: el5egundo, 16/10/2016

Vezane objave

Arhiva

MARINADA / Struja

05/10/2014.

Riječka Marinada sa ovogodišnjeg izdanja “Na dobrom glasu” u singlu Struja. Kroz tekst i zvuk dovode nam Rijeku u eter i ujedno najavljuju, kao još jedan od izvođača nakon prošlotjednog Gracina, subotnji “Radio na cesti”. I apsolutno nas zabole neka stvar za nogomet.

THE FLAMING LIPS / Will You Return/When You Come Down

16/08/2020.

Pravi covidovski singl i spot kao najava albuma “American Head” koji izlazi, znakovito, 11.09.2020.

NEŽNI DALIBOR / U Slojevima

13/12/2015.

Nežni Dalibor sa singlom “U Slojevima” najavljuje svoj četvrti studijski album istog imena kojemu se možemo nadati nekad u proljeće sljedeće godine. Zvukovno pak, može se reći da singl nastavlja u maniri izvrsnog gitarističkog popa na koji su nas nežni momci već navikli.

GRUFF RHYS / Loan Your Loneliness

04/04/2021.

Nježni i usamljeni Gruff. Milina.

Tjedna rotacija

Arhiva

GUIDED BY VOICES / It’s Not Them. It Couldn’t Be Them. It Is Them!

FAITH NO MORE / Angel Dust (1992)

PARQUET COURTS / Plant Life

JAMES HOLDEN / Balance

ME FIRST AN THE GIMME GIMMES / Ruin Jonny’s Bar Mitzvah (2004.)

JAPANSKI PREMIJERI & VAVA / New Green Cabaret