KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

FIKCIO MONGER / Criminal Thoughts

Nadamo se kako je svima jasno da ćemo se još neko vrijeme brčiti i bombardirati vas sadržajem te tegle, eklektičnim i punim ukusa ko prava domaća mediteranska šalša.

Pogotovo ako se radi o izvođaču čiju glazbu sad prvi put imamo u opipljivom obliku. Da digitalno opipljivom, jer smo Fikcia do sada imali priliku gledati samo uživo na RADIJU NA CESTI održanom krajem 2015.g. u Dubrovniku u Lazaretima, u društvu s drugom po oružju, Homeboy-em.

Fikcio Monger je u stvari Mirko Rak, čovjek koji stvara većinu one magije koju nam isporučuju šibenski The FogSellers i uz koje smo se dobro isplesali na pulskom i milnaranskom RNC.

U ovom one-man projektu, još detaljnije istražuje te fine nijanse elektronske plesne glazbe, vrhunski barata tehnologijom i produkcijom te nam za kompilaciju poklanja skroz novu stvar a mi ga upiranjem i visokom rotacijom čitav tjedan, tjeramo da ide dalje s materijalom.

I svih vas da uletimo u proljeće dzi gruuuuvii.

autor: el5egundo, 19/03/2017

, , , , , , ,

Vezane objave

Arhiva

THE VOIDZ / All Wordz Are Made Up

09/04/2018.

Kako zvuči Julian Casablancas u svojoj post-Strokes fazi na drugom izdanju sa The Voidz. Album se zove Virtue i sve je samo ne dosadan. Julian čupa adute iz svih rukava.

BOMBAY BICYCLE CLUB / Is It Real

23/03/2020.

Ovotjedni powerplay zove se ‘Is It Real’ i nalazi se na albumu ‘Everything Else Has Gone Wrong’. Ništa za dodat.

JAAKKO EINO KALEVI / Deeper Shadows

05/07/2015.

Što se dogodi kad se helsinški vozač tramvaja preseli u Berlin? Izda pravi ljetni materijal pod imenom “Weird World” i daje ga na mix i finalni mastering Nicolas Vernhesu, čovjeku koji potpisuje produkciju The War On Drugs i Run The Jewels.

ELBOW / New York Morning

23/02/2014.

Naš BBC6 kolega Guy Gurvey i Elbow u najavnom singlu za album “The Take Off And Landing of Everything”.

Tjedna rotacija

Arhiva

DARKSIDE / Spiral

PUBLIC IMAGE LTD. / Album (1986)

JAMES BLAKE / Say What You Will

SETH TROXLER / Rhythm Control

DON ELLIS / Tears of Joy (1971)

SIKTER / My Music (2005)