KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

EAGULLS / Eagulls

Slučajno se poklopilo da, uz ovotjedni powerplay, i album tjedna četvorke iz Leedsa čije se ime čita skoro kao onih mrskih američkih cvilidreta a piše Eagulls opet traži inspiraciju u britanskoj glazbeno-povijesnoj slikovnici.

eagulls_03

Slučajno se poklopilo da, uz ovotjedni powerplay, i ovaj album tjedna četvorke iz Leedsa čije se ime čita skoro kao onih mrskih američkih cvilidreta a piše Eagulls opet traži inspiraciju u britanskoj glazbeno-povijesnoj slikovnici.
Na prvom cjelovitom izdanju, George Mitchell i ostatak benda Eagulls ispucavaju provjerene trikove post-punk i punk kreme kao što su Killing Joke, The Cure ili P.I.L.

Odradili su to jasno, bez preseravanja i glume da rade glazbeni milestone ali sa zdravom energijom i jako dobrim izborom lektire.

autor: el5egundo, 24/03/2014

Vezane objave

Arhiva

JAMES BLAKE / The Colour in Anything (Universal, 06/05/2016)

24/05/2016.

James Blake najavljuje svoj treći album već 2014. pod imenom Radio Silence. Snimanje je započeo u Engleskoj, a onda kreće…

THE BREEDERS / All Nerve (4AD)

15:00–16:00 Srijeda 7.3.2018.

Pixies spin-off bend sestara Kim i Kelley Deal nakon deset godina ima novu ploču koja uključuje doprinos Coutney Barnett i, naravno, Steve Albinija.

Dente / Almanacco del giorno prima

17/02/2014.

Slušamo kao album tjedna upravo izašao dugoočekivani album Giuseppea Peveria, poznatijeg kao Dente. Melodije i reference talijanskih 60-tih, donosi nam ovaj indi kantautor romantik iz okolice Parme u svom petom dugosvirajućem albumu.

THE ANTLERS / Green to Gold

15:00–16:00 Subota 8.5.2021.

Novi album Antlersa nakon punih sedam godina.

Tjedna rotacija

Arhiva

Damu The Fudgemunk / Conversation Peace

THE BOO RADLEYS / Kingsize (1998)

TONSTARTSSBANDHT / What Has Happened

MACEO PLEX / DJ-Kicks

KING KRULE / You Heat Me Up, You Cool Me Down (Live)

PSIHOMODO POP / Sexy Magazin