KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

DIRTY PROJECTORS / Up in Hudson

Dave Longstreth svu svoju tugu zbog odlaska anđeoske Amber iz benda i njegovog života dijeli kroz ovaj epski, skoro osam minutni singl kojim najavljuje novi album.

Dave doslovno prepričava svoju ljubavnu štoriju sa Amber Coffman, svojom muzom i vokalisticom Dirty Projectors i otkriva nam najintimnije detalje njihove burne ljubavi. Savrešen powerplay za otvoriti veljaču, mjesec zaljubljenih ljudi i mačaka.

Za one koji ne znaju, dotični je lani odradio i savršen posao kao producent i koautor na albumu “A Seat at the Table” divne Solange.

Kažu kuloari da je zato Amber bila ljuta :D

autor: el5egundo, 29/01/2017

,

Vezane objave

Arhiva

IRON & WINE / JOY

15/04/2013.

Sam Beam i njegova sad već poprilična gomila pod nazivom Iron & Wine izdaju novi album Ghost on Ghost za…

EZRA COLLECTIVE / More Than A Hustler feat. Novelist

19/12/2021.

Ezra Collective, jedno od najvibrantnijih imena novog vala britanskog jazza, sa kratkim ali slatkim singlom u društvu Novelista kao ovotjedni powerplay.

SUUNS / Make it Real

12/03/2018.

Pravi kanađani za “Tajne kanađane” u singlu koji zvuči kao da je pronađen među prašnjavim Baggy Madchester trakama s kraja osamdesetih. Sve je tu. Plesna psihodelija za psiho delije.

FATHER JOHN MISTY / When You’re Smiling and Astride Me

09/02/2015.

I got into my van with enough mushrooms to choke a horse and started driving down the coast with nowhere to go. After a few weeks, I was writing a novel, which is where I finally found my narrative voice…

Tjedna rotacija

Arhiva

ORLANDO WEEKS / Hop Up

BRONSKI BEAT / The Age of Consent (1984)

FONTAINES D.C. / Jackie Down The Line

TALE OF US / Renaissance

R.E.M. / MTV Unplugged

EDO MAAJKA / Spomen Ploča (2010)