KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

DADAnti: promocija zbornika ‘DADANTI PESNICI’

Već redovno okupljanje članova udruge DADAnti, ovog će ponedjeljka biti realizirano uz gostovanje slam pjesnika i predstavnika udruge Poezin, Milana Mijatovića. Prisutnima će biti uručen gratis primjerak upravo objavljene zbirke DADANTI PESNICI u kojoj je zastupljeno devet umjetnika iz Hrvatske te četiri iz Srbije. Ukoliko Vas privlači poezija lišena akademske šturosti, posjetite ovaj događaj koji će se održati u ponedjeljak, 14. srpnja u klubu Ghetto, s početkom u 20.30 h.

 

Predstavnik organizacije Poezin, Milan Mijatović predstaviti će se na Dadanti događaju i kao urednik knjige DADANTI PESNICI i kao slemer. Objavio je dvije zbirke pjesama i organizirao u Beogradu i širom Srbije preko 100 događaja slem i izvedbene poezije. Udruženje građana “Poezin” bavi se razvojem slem scene u Beogradu. Slam je umjetnički, poetski izraz koji se usmeno izvodi na slobodnoj, takozvanoj mikro – otvorenoj sceni u vidu natjecanja. Sve o Poezinu možete saznati na sajtu: http://www.slamstudio.org/

Zbornik DADANTI PESNICI, objavljen u Beogradu, na ovom događaju dijelimo BESPLATNO, a autori dobivaju po 5 primjeraka.

U zborniku je zastupljeno 13 članova udruge DADAnti (9 iz Hrvatske i 4 iz Srbije). Autori, redom: Andrija Crnković (Hrvatska), Dejan Bogojević (Srbija), Emir Salihović (Srbija), Franko Bušić (Hrvatska), Hrvoje Bubić (Hrvatska), Jovana Baćanović (Srbija), Jurica Ivčević (Hrvatska), Mario Krajinović (Hrvatska), Nenad Glišić (Srbija), Petra Marović (Hrvatska), Tamara Evelyn Vojnović (Hrvatska), Velimir Foretić Delonov (Hrvatska) i Željko Barišić (Hrvatska).

Događaj će se održati u ponedjeljak, 14. srpnja u prostoru kluba Ghetto (Dosud 10), s početkom u 20.30 sati.

autor: Vjeran Stojanac, 12/07/2014

Vezane objave

Arhiva

Gracin

24/05/2017.

Chilton Bar, Split, 26/5/2017 od 21.30 do 23.59 h

The Marshmallow Notebooks

10/05/2017.

Chilton Bar, Split, 13/5/2017 od 21.30 do 23.59 h

Otvoren natječaj Circus Nexta / Info session u Zagrebu

17/09/2013.

„Jeunes Talents Cirque Europe“ organizacija raspisala je nekoć istoimeni, a danas „Circus Next“ natječaj za umjetničku i financijsku potporu projektima perspektivnih suvremenih cirkuskih umjetnika. U Francuskoj medijateci u Preradovićevoj 5, 26. rujna od 10:30 do 12:30 održat će se info session Circus Next projekta s ciljem prezentacije projekta, platforme potpore, projektne prijave i razmjene među potencijalnim prijaviteljima i članovima projektne platforme.

MENT 2020

16/01/2020.

Početkom drugog mjeseca KLFM ide u posjet MENT-u, najvećem showcase ( i mnogo više od toga ) festivalu na ovim…

Tjedna rotacija

Arhiva

Damu The Fudgemunk / Conversation Peace

THE BOO RADLEYS / Kingsize (1998)

DAVID HOLMES / Hope Is The Last Thing To Die

MACEO PLEX / DJ-Kicks

KING KRULE / You Heat Me Up, You Cool Me Down (Live)

PSIHOMODO POP / Sexy Magazin