KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Benefit za obitelji evakuirane iz Gaze — pank slušaona i radionica sitotiska

15.12.2023. / 21 h / Klub Kocka

Nedavno su iz ratne Gaze evakuirane četiri obitelji koje broje 22 osobe, uključujući osmero maloljetne djece. Radi se o 19 hrvatskih državljana i tri supružnika ili supružnice s palestinskim državljanstvom. Iz Gaze su otišli bez ičega, a u Hrvatskoj su sada u potrazi za stabilnim domom i sigurnošću. Inicijativa za slobodnu Palestinu i Zaklada Slagalica pokrenuli su akciju prikupljanja sredstava kako bi iskazali solidarnost i poželjeli im dobrodošlicu u njihov nekadašnji dom.

Na upadu u klub bit će kutija sa donacijama, a sva prikupljena sredstva Zakladi Slagalica, više informacija o inicijativi na: https://www.facebook.com/free.palestine.from.croatia

Za sve one koji nisu u mogućnosti doć uživo donirati možete na račun Zaklade: HR772402006150007871
model 99, opis plaćanja: podrška obiteljima iz Gaze
Za inozemne uplate koristite SWIFT/BIC broj: ESBCHR22

Dođite se podružit, slušat pank, okušat se u sitotisku i iskazat solidarnost!

Smrt okupaciji!

Sloboda Palestinskom narodu!

Živila solidarnost!

autor: Kristina Tešija, 12/12/2023

Vezane objave

Arhiva

DADAnti: Sto godina DADE

31/01/2016.

U ponedjeljak, 1. veljače 2016., udruga DADAnti će s početkom u 20.30 sati u prostoru splitskog kluba Ghetto održati zanimljiv i raznolik program temeljen na dvije obljetnice. Jedna se tiče same udruge, koja ovih dana obilježava pet godina djelovanja, a druga nosi globalnu auru – riječ je o stogodišnjici dadaističkog pokreta. Program je osmišljen kroz dvije ključne stavke; redovitu godišnju Skupštinu udruge koja će za ovu priliku biti lišena suvišnih formalnosti poput dnevnog reda, te izložbu mail arta i vizualne poezije, prikladno nazvanu “100 godina DADE”, a za koju je zaprimljeno nekoliko stotina radova iz svih djelova svijeta.

Prvi put na Braču – festival igranog filma, Brač Film Festival!

12/06/2015.

Od 6. do 8. kolovoza Brač postaje središte filmske umjetnosti s prvim po redu Brač Film Festivalom koji se održava u sklopu manifestacije Supetarsko lito i pod pokroviteljstvom Grada Supetra i Turističke zajednice Grada Supetra. Osnivač i direktor je mladi redatelj i producent Bruno Mustić a u projektu sudjeluje preko 30 mladih studenata iz cijele Hrvatske.

Exit Festival

06/06/2015.

Jedinstvena lokacija, bogat i raznovrstan line up, pristupačne cijene i petnaestogodišnja tradicija čine Exit na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu jednim od najboljih festivala na svijetu. Exit Festival ove godine od 9. do 12. srpnja. Avantura se, zatim, nastavlja na Sea Dance Festivalu u Crnoj Gori.

Lezbijski obilazak atenske prošlosti

0:00–0:00 Ponedjeljak 16.12.2019.

U petak, 20. prosinca u 20 sati u Galeriji kluba Kocka u Domu mladih Split otvorit će se izložba Lezbijski…

Tjedna rotacija

Arhiva

THE SMILE / Wall Of Eyes

PRINCE / Purple Rain (1984)

IDLES / Grace

GUY J / Balance

PEARL JAM / Give Way

EL JARA / Est (R)

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM