KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

BABA YAGA / Musaka (R)

15:00–16:00 Utorak 14.11.2023.

Novi glazbeni projekt Yaye iz Jinxa, Saše iz TBF-a i producenta Marca Grabbera.

Baba Yaga novi je projekt na hrvatskoj glazbenoj sceni koji je spojio popularne hrvatske glazbenike, Jadranku Ivaniš Yayu iz grupe Jinx i Sašu Antića iz grupe The Beat Fleet (TBF), a sve pod producentskom palicom Marca Grabbera. Kao što sami naslov albuma sugerira, Musaka je složenac pjesama različitih žanrova i stilova s brojnim referencama na već dobro nam poznate glazbene obrasce. Kroz vizual koji prati album također se pojavljuje i troje animiranih likova pod imenima Yaga, Buendi i Gibber koji će kroz seriju spotova ispričati cjelovitu priču o Babi Yagi. Album je nastajao u zadnje tri godine na relaciji Zagreb-Split, a nedavno je objavljen na etiketi Dancing Bear.

POPIS PJESAMA:

 1. Carpe Diem
 2. Kokain
 3. Alergija
 4. Korporativna
 5. Fruktoza
 6. Garaža
 7. Baterije
 8. Piroman
 9. Raketa
 10. Nada
 11. Tehnički Problemi
 12. Nije Gotovo

 

autor: Ante Marković, 14/11/2023

Vezane objave

Arhiva

Pips, Chips & Videoclips / Walt

17/06/2013.

To što Walt uopće nije duboko smrznut i položen pod tobogan Pirata s Kariba u Disneylandu već je uredno kremiran i raspršen po Lawn Memorial parku samo govori o toj nemiloj snazi ljudskog tračeraja i ta urbana legenda vjerojatno ide skupa sa onom o pušenju suhih bananinih vlakanaca u cilju postizanja višeg stanja svijesti.

HEMENDEX / Solution to Reality

28/10/2013.

Album koji sadrži bit one fraze o prekidanju kad je najbolje. HEMENDEXA više nema ali nam ostaje ovaj briljantan materijal kao vrlo bitan monument domaće glazbene produkcije. Utorak u 9.00h te četvrtak u 17.00h, integralno.

nemanja / Tarot Funk

15:00–16:00 Utorak 23.4.2019.

nemanju smo imali pretprošli tjedan za powerplay. Pustili smo da tjedan prođe kako bi se slegli dojmovi i preispitalo oduševljenje. No, sve je i dalje tu,

JAPANSKI PREMIJERI / Perkusije, gospodine!

14/12/2016.

Postoje ti neki naši, domaći, glazbeni dragulji na koje pokušavamo kroz ovaj naš skromni medijski kanal baciti što snažnije svjetlo. Zato, “Lights, Sir! ” , na Japanske premijere.

Tjedna rotacija

Arhiva

ANIMAL COLLECTIVE / Isn’t It Now?

HARUOMI HOSONO / Hosono House (1973)

SAMPASS / Lavina

ACID PAULI / Get Lost

DARKSIDE / Live at Spiral House

URBAN / Žena dijete (1998)

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM