KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

VALENTINO BOSKOVIC / Asinhrono feat Jebby Motter

Ovotjedni powerplay , Valentino Boskovic je glazbeni projekt dvojice splitskih muzičara bračkih korijena – Branko Dragičević (Kundyak Mezhie) i Josip Radić (Beatles Revival Band). Oni pričaju priču o 367 godina dugom povratku Valentina Boskovica iz Svemira u rodni mu Supetar.

Valentino Boskovic je glazbeni projekt dvojice splitskih muzičara bračkih korijena – Branko Dragičević (Kundyak Mezhie) i Josip Radić (Beatles Revival Band). Oni pričaju priču o 367 godina dugom povratku Valentina Boškovića iz Svemira u rodni mu Supetar. Tijekom odiseje, Valentino razmišlja o svojim životnim postupcima i pita se kakav će ga život dočekati kad se vrati.

Ovaj glazbeni križanac Sgt. Peppera i Ziggyja Stardusta plod je Brankovog i Josipovog eksperimentiranja u studiju na splitskim Bačvicama.

“Priča o Valentinotu nastala je iz zajebancije, a tijekom snimanja vodimo se upravo Valentinotovim motom – PRVO ČA TI PADNE NA PAMET! Dakle, snimamo bez previše razmišljanja, bez ranije razrađene ideje, kako glazbene, tako i tekstualne”

kazuje Branko Dragičević koji najavljuje skoro izdavanje EP-ja, a možda i live predstavljanje projekta…

autor: el5egundo, 13/10/2013

, , ,

Vezane objave

Arhiva

J MASCIS / Every Morning

31/08/2014.

Neumorni J Mascis sa albuma “Tied to a Star”, skoro pa ištekan ali i dalje dovoljno jasan u svojim lekcijama iz lepršavog i sunčanog popa.

United Sounds of Joy – The Sun That Hides a Darker Star

18/01/2016.

Ovotjedni powerplay jest The Sun that hides a darker Star, najavna skladba s još neobjavljenog, nastupnog albuma projekta United Sounds of Joy, iza kojega stoje Michael J. Sheehy i Alex Vald, dvojac koji nije surađivao već više od 15 godina, točnije od raspuštanja njihovog matičnog sastava Dream City Film Club.

DAVID AUGUST / D’Angelo

23/07/2018.

Nakon što je u ožujku objavio multimedijalni ambijentalni album naziva DCXXXIX A.C., ovaj talentirani njemački producent za listopad priprema novo…

THE FELICE BROTHERS / Bird On Broken Wing

07/09/2014.

Savršeni sound za smiraj ljeta, najfiniji A1 track nekog americana albuma još od ‘In love with a view’ Mojave 3, istovremeno razvlači lagani osmjeh na lice i tjera suzu u oko, budi nadu u bolje sutra i vrača vjeru u….e jebiga, nastavite sami….

Tjedna rotacija

Arhiva

MIDWIFE / Luminol

PUBLIC IMAGE LTD. / Album (1986)

SAINT ETIENNE / Pond House

SETH TROXLER / Rhythm Control

BONOBO / The North Borders Tour (2014)

SIKTER / My Music (2005)