KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

VALENTINO BOSKOVIC / Asinhrono feat Jebby Motter

Ovotjedni powerplay , Valentino Boskovic je glazbeni projekt dvojice splitskih muzičara bračkih korijena – Branko Dragičević (Kundyak Mezhie) i Josip Radić (Beatles Revival Band). Oni pričaju priču o 367 godina dugom povratku Valentina Boskovica iz Svemira u rodni mu Supetar.

Valentino Boskovic je glazbeni projekt dvojice splitskih muzičara bračkih korijena – Branko Dragičević (Kundyak Mezhie) i Josip Radić (Beatles Revival Band). Oni pričaju priču o 367 godina dugom povratku Valentina Boškovića iz Svemira u rodni mu Supetar. Tijekom odiseje, Valentino razmišlja o svojim životnim postupcima i pita se kakav će ga život dočekati kad se vrati.

Ovaj glazbeni križanac Sgt. Peppera i Ziggyja Stardusta plod je Brankovog i Josipovog eksperimentiranja u studiju na splitskim Bačvicama.

“Priča o Valentinotu nastala je iz zajebancije, a tijekom snimanja vodimo se upravo Valentinotovim motom – PRVO ČA TI PADNE NA PAMET! Dakle, snimamo bez previše razmišljanja, bez ranije razrađene ideje, kako glazbene, tako i tekstualne”

kazuje Branko Dragičević koji najavljuje skoro izdavanje EP-ja, a možda i live predstavljanje projekta…

autor: el5egundo, 13/10/2013

, , ,

Vezane objave

Arhiva

SHARON VAN ETTEN / I Don’t Want To Let You Down

19/01/2015.

Sharon sa prošlogodišnjeg albuma “Are We There” kao prvi, svježi, singl u 2015.

TONSTARTSSBANDHT / What Has Happened

19/09/2021.

Postoje te neke pjesme koje se događaju ciklički i savršene su u svakoj svojoj mikrosekundi. Braća White, nakon 18 godina stvaranja svakakve glazbe, jednom takvom božanskom temom najavljuju album Petunia za Mexican Summer.

BOMB THE BASS / Wandering Star

17/06/2013.

Taj prepoznatljivi Simenonov “kaboom” u novom materijalu u obliku EP-ja Wandering Star. Izdanje je u stvari teasera za kompletan novi album koji izlazi ove godine pod nazivom “In the Sun”.

LIARS / Cred Woes

11/09/2017.

Stvar sa devetog albuma Liarsa. Albuma koji je zapravo break-up i solo ploča jedinog preostalog originalnog člana benda Angusa Andrewa.

Tjedna rotacija

Arhiva

GUIDED BY VOICES / It’s Not Them. It Couldn’t Be Them. It Is Them!

CARIBOU / Andorra (2007)

BAND OF HORSES / Crutch

BICEP / Little White Earbuds

ME FIRST AN THE GIMME GIMMES / Ruin Jonny’s Bar Mitzvah (2004.)

JAPANSKI PREMIJERI & VAVA / New Green Cabaret