KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

!!! / Thr!!!er

Ova tri uskličnika vrište i odvaljuju vam nogu u dupe koja vas šiba tamo, ravno ispod te fakin disko kugle. Album tjedna sa tendencijom da postane album mjeseca. Iako nemamo tu kategoriju.

Ponovo, do zadnjeg truna te lude energije Nic Offera i ostatka družine iz Sacramenta, taj ungoogable bend dijeli autoritativne pleske svim ostalim tragačima za ultimativnim plesnim i indie zvukom. Ne mogu stopala biti mirna i ne postoji cijepljenost protiv ovih ritmova bez obzira što svoje velike disko trenutke mjerite u trenucima provedenim na rubu plesnog podija. I to u sekundama. !!! baš kao i ova tri znaka usklika, vrište i odvaljuju vam nogu u dupe koja vas šiba tamo, ravno ispod te fakin disko kugle.

Album tjedna sa tendencijom da postane album mjeseca. Iako nemamo tu kategoriju.

autor: el5egundo, 27/05/2013

Vezane objave

Arhiva

Dente / Almanacco del giorno prima

17/02/2014.

Slušamo kao album tjedna upravo izašao dugoočekivani album Giuseppea Peveria, poznatijeg kao Dente. Melodije i reference talijanskih 60-tih, donosi nam ovaj indi kantautor romantik iz okolice Parme u svom petom dugosvirajućem albumu.

ÂME / Dream House

15:00–16:00 Subota 7.7.2018.

Prvi album iskusnog dj/producer dvojca s njemačke etikete Innervisions.

Dente / Canzoni per metà

22/11/2016.

Najnoviji album najznačajnijeg talijanskog kantautora mlađe generacije u kojem se vraća zvuku s početka karijere.

THOM YORKE / Tomorrow’s Modern Boxes

08/10/2014.

Sasvim iznenada Thom Yorke se oglasio priopćenjem o novom solo albumu. Regularna je to kolekcija Thomovih pjesama protkanih elektronikom, oko čije produkcije je pomogao tko drugi nego Nigel Godrich. Regularan međutim nije način objavljivanja i distribucije…Slušamo kao album tjedna Radija KLFM.

Tjedna rotacija

Arhiva

FLYTE / This Is Really Going to Hurt

DMX / It’s Dark And Hell Is Hot (1998)

PORTO MORTO / Čekam ih

AXEL BOMAN / xlr8r

FLEETWOOD MAC / Live

LEUT MAGNETIK