KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Season Nine

20:00–22:00 Ponedjeljak 27.9.2021.

Dobrodošli u devetu godinu emitiranja QRT radio showa!

Istekom kalendarskog ljeta, kako je i najavljeno početkom istoga, QRT započinje emitiranje, evo, već i devete sezone, indiepoprockelectrofolketc. radio showa ponedjeljcima u osam Pi eM.

U prvom dijelu (jesen/rana zima) možete očekivati pregršt emisija posvećenih najnovijoj glazbi (već prikupljenoj tijekom dugog toplog ljeta kao i onoj koja će biti objavljena kroz jesenski period), nekoliko glazbenih specijala, i, kao i obično, pregled naj-glazbe godine na izmaku uz tradicionalne božićno-novogodišnje tematske specijalke u decembru/januaru.

Za drugi dio zime i proljeće planiramo i pokoji guest list, ali kako to ovisi o dobroj volji onih koji bi bili odabrani za popunu našeg cijenjenog termina, ostavimo to za sada po strani… Takodjer, u planu je i pokoja ‘best-of-80e’ specijalna edicija QRT radio showa, a kako to ovisi samo i isključivo o mojoj dobroj volji, to se možda i ostvari.

Bilo kako bilo, od ovog tjedna pa nadalje i ubuduće, znate gdje ste svakoga ponedjeljka navečer!

Za početak, first batch of brand new music samo za vas!!

QRT!!

autor: Gaal, 23/09/2021

, , , , , , , , , , ,

Vezane objave

Arhiva

Krafna U Gostima

23/11/2015.

U ovotjednoj epizodi QRT radio show-a gostuje popularni reper Krafna koji će vam predstaviti naramak svojih najomiljenijih glazbenih brojeva i pokoju finu knjigu. Osim toga, razgovor ugodni sa večerašnjim gostom te standardni QRT glazbeni odabir.

Slušamo Indirekt

09/05/2016.

Slušamo probrane uratke ovogodišnje postave Indirekt festivala. Više o ovogodišnjem izdanju: Svjetionik nezavisne umjetnosti svijetli po četvrti put Probrali smo…

Another Quasi Show

15/12/2014.

Malo nerecentne glazbe, next time Christmas songs, la settemana dopo die beste muzik das jahre, i tako…

QRT contre le sexisme

10/02/2014.

feminism, sexism, mother love, sentridoh and spirit that kills, mali Krule, velika Ursula, najdraža Julie i brejkersi za kraj

Tjedna rotacija

Arhiva

NU GENEA / Bar Mediterraneo

R.E.M. / Automatic for the People (1992)

THE SMILE / Waving a White Flag

JAYDA G / Dj-Kicks

MILDLIFE / Live from South Channel Island

SEINE / Naizust

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM