KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

OZZY OSBOURNE DOBITNIK “GLOBAL ICON”PRIZNANJA NA 2014 MTV EMA

Legendarni pjevač, tekstopisac i fenomen pop kulture primit će “Global Icon” nagradu u nedjelju, 9. studenog na 20. jubilarnoj MTV Europe Music Awards dodjeli nagrada u Glasgowu. Osbourne je ovu vijest otkrio fanovima danas na svojoj Facebook stranici.

BRITANSKA ROCK LEGENDA PRIMIT ĆE “GLOBAL ICON” PRIZNANJE NA MTV EMA DODJELI
U NEDJELJU, 9. STUDENOG U GLASGOWU

MTV će odati priznanje velikanu britanske rock scene Ozzyju Osbourneu na 2014 MTV EMA, jednom od najvećih glazenih događaja koji slavi najatraktivnije izvođače sa svih krajeva svijeta.
Legendarni pjevač, tekstopisac i fenomen pop kulture primit će “Global Icon” nagradu u nedjelju, 9. studenog na 20. jubilarnoj MTV Europe Music Awards dodjeli nagrada u Glasgowu. Osbourne je ovu vijest otkrio fanovima danas na svojoj Facebook stranici.

BACKTALK_I-AM-OZZY-cover-a Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne je izvođač sa višestruko nagrađivanim platinastim tiražama, član prestižne Rock & Roll Hall of Fame institucije, trostruki dobitnik Grammy® priznanja sa više od 120 milijuna prodanih albuma širom svijeta. I nakon četiri desetljeća duge karijere, kao solo izvođač i kao pjevač sastava Black Sabbath, Osbourne je podjednako relevantan danas i često prisutan na TV programima, filmovima, radio stanicama i velikim događajima. Ovog tjedna je objavljeno specijalno izdanje “Memoirs of a Madman” koji predstavlja vrhunce Ozzyjeve karijere – CD sa 17 najvećih hitova koji će se naći po prvi put na jednom mjestu i dvostruki DVD set sa spotovima i do sada neobjavljenim live nastupima i intervjuima.
Osim svestrane i zadivljujuće glazbene karijere, Osbourne je prepoznatljivo lice i zahvaljujući legendarnom MTV reality showu “The Osbournes” u kojem se pojavljivao sa svojom obitelji od 2002. do 2005. godine

“Utjecaj koji je Ozzy imao na glazbu i pop kulturu je ogroman. U više od 40 godina on je zabavljao, inspirirao i često šokirao vjerne fanove sa svih krajeva planete. Oduševljeni smo što je dobitnik ovogodišnje “Global Icon” nagrade Ozzy Osbourne!”, saopćio je Bruce Gillmer, izvršni potpredsjednik za glazbeni program i događaje pri VIMN.

Raniji dobitnici ove nagrade su Eminem (2013), Whitney Houston (2012), Queen (2011) i Bon Jovi (2010).

 

autor: Vjeran Birimiša, 14/10/2014

Vezane objave

Arhiva

Moskau svira Velvet Underground

19/04/2018.

+ Riffovski svira Anatolija

Vrućine su pale i dolazi doba koncerata

15/09/2013.

Počinje sezona koncerata. Metal kalendar je gust. Kocka će ugostiti naše i strane snage, a tko se odvaži može i do Zagreba na velikane Hypocrisy, a prije toga na Fintroll.

Veliki odlaze, a novih nema (RIP MalcomYoung)

21:00–22:00 Nedjelja 19.11.2017.

Ovu Pilu imamo svega. Ying – Yang, život – smrt, tuga – sreća. Napustio nas je Malcom koji je zadnjih…

RADIO BAZA – jednodnevna radio postaja

10/10/2018.

Zvuk se sa zvukom mazi na Radio BAZI… Pod ovim se zaigranim sloganom prošle godine na zagrebačkoj Trešnjevci okupio niz…

Tjedna rotacija

Arhiva

LITTLE SIMZ / Sometimes I Might Be Introvert

JAY-Z / The Blueprint (2001)

UNKNOWN MORTAL ORCHESTRA / That Life

NIC OFFER (!!!) / OkayAfrica

THE DURUTTI COLUMN / Domo Arigato (1985)

MARINADA / Mir junaka