KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Otvorene su prijave na radionicu rasvjete u Kino klubu Split

Prijave su otvorene do 25. veljače!

Kino klub Split otvorio je prijave na radionicu rasvjete, koja će se provoditi u prostorijama Kino kluba (Dom mladih, Ulica Slobode 28) i na terenu prema potrebi od 8. do 10. ožujka 2024.

Radionicu će voditi dugogodišnji član Kino kluba Split Jure Cukar. Polaznici će se upoznati s karakteristikama rasvjetnih tijela i ulogom rasvjete na filmu, ali i dobiti nove ideje kako se različito osvjetljenje može postići s rasvjetom koju imamo u svom neposrednom okruženju. Polaznici će imati priliku sudjelovati u praktičnom radu, koristeći opremu Kino kluba.

Na radionicu rasvjete se prijavljuje putem prijavnog obrasca do 25. veljače 2024.

O predavaču:
Jure Cukar završio je preddiplomski studij Umjetničke akademije u Splitu, Odsjek filma i videa, 2009.-2012. Aktivni je član Kino klubu Split od 2008. godine, djelovao je i kao član izvršnog odbora. 2018. je završio magisterij za filmsko i video snimanje pri Akademiji Dramskih umjetnosti u Zagrebu. Radio je kao majstor rasvjete i asistent kamere na mnogim komercijalnim i umjetničkim projektima te kao snimatelj u novinskoj agenciji Hanza Media. Predavač je na radionici rasvjete. Razvija strategiju nabavke opreme i prostora. Djeluje u Splitu i Zagrebu.

U slučaju velikog broja zainteresiranih, selekcija će se vršiti na osnovu motivacijskog pisma, a prednost će imati kandidati koji se prijave na sve četiri radionice (kamere, rasvjete, montaže i zvuka).

Za članove kluba radionica je besplatna, dok za sve ostale kotizacija po radionici iznosi 20 eura. Polaznici koji prođu tri radionice stječu pravo na učlanjenje.
U tijeku su i prijave na radionicu kamere. Prijaviti se može putem prijavnog obrasca do 12. veljače.

Više informacija na program@kinoklubsplit.hr

Rad Kino kluba podržavaju Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, Zaklada Kultura nova, Grad Split, Društvo hrvatskih filmskih redatelja i Hrvatski audiovizualni centar.

autor: Kristina Tešija, 05/02/2024

,

Vezane objave

Arhiva

Javna diskusija: Kako će splitske udruge do gradskih prostora?

19/07/2023.

Javna diskusija o Nacrtu prijedloga odluke o dodjeli prostora na korištenje udrugama i ostalim organizacijama civilnog društva održat će se…

Promocija zbirke pjesama Franka Bušića “SEKRET PROTUKONKLAVA”

20/07/2014.

U ponedjeljak, 21.7.2014. u klubu Ghetto, Dosud 10, u Splitu s početkom u 20,30 h, ocdržati će se promocija zbirke pjesama Franka Bušića “SEKRET PROTUKONKLAVA”. Dolaskom na ovaj događaj osigurat ćete i besplatni, potpisani primjerak knjige!

Friends Family Forever Vol. 5

25/09/2015.

FFF vol. 5 održati će se u Splitskom klubu JUDINO DRVO. Uvod u sami festival biti će crtanje grafita hardcore tematike u popodnevnim satima (location unknown), a zatim i izložba fotografija STHC kolektiva od 20:00h u Judinom Drvu. U 21:30h počinje koncert.

FILMOVI U ULICI: Children of Men

15/10/2023.

Srijeda, 18. listopada

Tjedna rotacija

Arhiva

THE SMILE / Wall Of Eyes

PRINCE / Purple Rain (1984)

IDLES / Grace

SUPERPITCHER / Influences (R)

PEARL JAM / Give Way

EL JARA / Est (R)

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM