KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Otvoren natječaj Circus Nexta / Info session u Zagrebu

„Jeunes Talents Cirque Europe“ organizacija raspisala je nekoć istoimeni, a danas „Circus Next“ natječaj za umjetničku i financijsku potporu projektima perspektivnih suvremenih cirkuskih umjetnika. U Francuskoj medijateci u Preradovićevoj 5, 26. rujna od 10:30 do 12:30 održat će se info session Circus Next projekta s ciljem prezentacije projekta, platforme potpore, projektne prijave i razmjene među potencijalnim prijaviteljima i članovima projektne platforme.

Rok: 18. listopada 2013.g.

Više informacija: http://www.circusnext.eu

Poziv za prijavu: http://circusnext.eu/circusnext/sites/default/files/Call%20for%20projects%20CN2013-2014%20-%20Eng%20A4%20Low.pdf

 

„Jeunes Talents Cirque Europe“ organizacija raspisala je nekoć istoimeni, a danas „Circus Next“ natječaj za umjetničku i financijsku potporu projektima perspektivnih suvremenih cirkuskih umjetnika.

de Michel NICOLAS-Ieto 4

Na „Circus Next“ projekt mogu se prijaviti umjetnici i/ili kompanije (formalna struktura nije obvezna) čija većina članova  ima boravište u Europi, koji trenutni nisu studenti cirkuskih škola, koji prijavljuju prvu ili drugu profesionalnu produkciju u karijeri (za koju nisu dobili potporu Arts Councila, Ministarstva kulture ili sličnih instanci) te koji su u mogućnosti predstaviti kraći work-in-progress u terminima selekcijskog tjedna u Neerpeltu (21.-26. travnja 2014.), te u prosincu 2014. finalizirani isječak predstave u Parizu.

Na natječaj nije moguće prijaviti produkciju koja je svoju praizvedbu već doživjela ili je ista planirana prije 2015. godine. Prijava nije moguća od strane umjetnika i/ili kompanija koji su u prijašnjim izdanjima odabrani za laureate.

Rok za predaju prijavnica je 18. listopada, a međunarodni žiri u siječnju 2014. godine odabrat će 15 projekata koji će se nakon kraćih rezidencija na selekcijskom tjednu u Neerpeltu (21. – 26. travnja) predstaviti putem 20-minutnih work-in-progress prezentacija i razgovora sa žirijem. Na temelju selekcijskog tjedna žiri će odabrati 7 projekata laureata kojima će biti omogućena financijska, rezidencijska, umjetnička i mentorska potpora pri realizaciji projekata…

U Francuskoj medijateci u Preradovićevoj 5, 26. rujna od 10:30 do 12:30 održat će se info session Circus Next projekta s ciljem prezentacije projekta, platforme potpore, projektne prijave i razmjene među potencijalnim prijaviteljima i članovima projektne platforme. Circus Next predstavit će njegova francuska direktorica Cecile Provot, te Antonia Kuzmanić, članica žirija i suvoditeljica kompanije „Room 100“ laureata projekta 2010. godine, koja je ujedno i regionalni kontakt za prijavu za Circus Next (positivef@gmail.com; mobitel 091/736-8716)

Info session u Francuskoj medijateci organizira kompanija „Room 100“ u suradnji s Cirkuskim informacijskim centrom.

autor: Vjeran Stojanac, 17/09/2013

,

Vezane objave

Arhiva

PET SHOP BOYS / Zadar / 12.8.

30/07/2017.

Najuspješniji pop dvojac u povijesti prvi put nastupa u Dalmaciji. 13 studijskih albuma i 22 top ten hita u gotovo 35 godina dugoj karijeri, pa ti vidi..

Split Nomad Gallery x Demos

18/09/2019.

Ovaj četvrtak navečer u Academia Club Ghetto očekuje vas Demosova atmosferična glazbena selekcija za Split Nomad Gallery.

Slušna obmana @Vinyl Club

30/03/2015.

Porinuće #slusnobmana@vinyl, popodnevnog druženja uz razgovor s domaćim umjetnicima koji objavljuju vinilna LP-izdanja je pred nama. Prvi gost biti će Marko Jović aka Xtematic, mladi noise-umjetnik i urednik/osnivač izdavačke kuće iz Osijeka/Koprivnice. U veljači je za Equation Records objavio crno-zlatni vinil s engleskim kolektivom New Blockaders otisnut u 185 primjeraka. Naše druženje uključuje razgovor s Markom, uz performans koji suostvaruje s projektom Anal Violence.

SuperUho Festival // Last Call

30/07/2014.

Preostalo je još samo četiri dana do početka prvog izdanja SuperUho Festivala koji će se održati od 3. do 5.kolovoza na samom moru na šibenskom pristaništu TEF i plaži Banj. Festival ćemo popratiti i na našem portalu, a nadamo se da će ispuniti naša relativno visoka očekivanja.

Tjedna rotacija

Arhiva

GUIDED BY VOICES / It’s Not Them. It Couldn’t Be Them. It Is Them!

FAITH NO MORE / Angel Dust (1992)

BAND OF HORSES / Crutch

JAMES HOLDEN / Balance

ME FIRST AN THE GIMME GIMMES / Ruin Jonny’s Bar Mitzvah (2004.)

JAPANSKI PREMIJERI & VAVA / New Green Cabaret