KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

of Montreal / Paralytic Stalks

Burnsova nesretna ljubavna epizoda sa malom iz Montreala kao ime maticnog mu benda iz Athens, Georgia, prvi je u nizu vrhunskih zajeba koje nam servira.

Prvo, kako se moze nesto prog/popom zvati bez diranja osjecajcica vlasastih i zivucih E.L.P fanova i prekidajuci solazu sa tendencijom na beskraj slomjenim bubnjem koji to bez problema odvede tragom cupkanja sa red bullom u picu.

Kevin Burns nema skrupula i ne osjeca se obaveznim ikome na vrijeme reci sto ce uraditi sa svojom pjesmom. Tako to radi vec skoro 15 godina, cineci i ovu 2012 bogatiju za jos jedan cjelovit i upecatljiv glazbeni materijal.

Paralytic Stalks vas moze odmah, trenutno, uvuci u svoj svijet. Tekstovno mracan a glazbeno njezan i fragilan, postaje bitan glazbeni bookmark za sljedeci glazbeni tjedan na KLFM/u.

Album tjedna se emitira kao 3 songa sa albuma, svakodnevno od 14:00h.

autor: el5egundo, 11/10/2012

,

Vezane objave

Arhiva

Menahan Street Band / The Exciting Sounds of Menahan Street Band

15:00–16:00 Srijeda 24.3.2021.

In addition to their role as the official house band for Brooklyn-based Dunham Records, Menahan Street Band has received critical praise for their oft-sampled 2008 debut album Make The Road By Walking and for backing Charles Bradley.

WARPAINT / Radiate Like This

15:00–16:00 Subota 18.6.2022.

Novi album Warpaintica polako se uvlači pod kožu.

IRON MAIDEN / The Book of Souls

15/09/2015.

Od odličnog “Brave New Worlda” do donedavno posljednjeg i relativno prosječnog “Final Frontiera”, Maiden ulazi u fazu pauze i nekako je utihnuo, što Dickinsonov (na sreću izliječeni) rak nije nikako olakšao. Napokon, nakon tog nesretnog hiatusa, napokon nam je došao “The Book Of Souls”, do sada njihov najvjerojatnije najambiciozniji album. Da li se iza relativno minimalističkog covera krije novo remek-djelo koje će fanovi pamtiti? To ćemo vama prepustiti.

JEFRE CANTU-LEDESMA / On The Echoing Green

15:00–16:00 Srijeda 21.6.2017.

Na prvi dan ljeta slušamo album koji je čisto proljeće. Raskošni aranžmani, gitare koje napadaju, nešto što je neko nekad s razlogom nazvao “Shoegaze 2.0.”

Tjedna rotacija

Arhiva

THE MARS VOLTA / The Mars Volta

ELASTICA / Elastica (1995)

NAKHANE / Tell Me Your Politik

MR. C / Deep House Amsterdam

PORTISHEAD / Roseland NYC

PORTO MORTO / Portofon (2019)

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM