KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

JUSTIN VAN DER VOLGEN / Only U

U ovotjednom powerplayu donosimo dašak osamdesetih u izvedbi jednog od najznačajnih likova njujorške scene posljednjih par godina.

us-0808-741312-0-front

U ovotjednom powerplayu donosimo dašak osamdesetih u izvedbi jednog od najznačajnih likova njujorške scene posljednjih par godina.

Bilo da se dohvati opskurnog itala, synth popa, roots glazbe ili oldskul house komada, JVV to pretvara u jednu potpuno novu priču. Ovog puta radi se o trideset dvije godine starog originala Lene Lovich “It’s You, Only You”, naravno začinjenog bogatstvom zvukova i muzičkom inteligencijom dragog nam studijskog virtuoza iz Brooklyn-a…

Nekako možda i simbolički baš ovaj tjedan plesno, pred petak gdje se vidimo u klubu Quasimodo i naravno plešemo :)

autor: el5egundo, 15/11/2015

Vezane objave

Arhiva

UNKNOWN MORTAL ORCHESTRA / Can’t Keep Checking My Phone

26/04/2015.

Novozelanđani sa trenutnom portlandskom adresom. Kao da nije dovoljno to što im svaka stvar ima gomilu paralela i meridijana već su morali pobjeći sa rajskog zilanda na američki turobni sjever.

STRONGBOI / Honey Thighs

07/06/2020.

Novi alter ego južnoafričke djevojke vilinskog glasa, Alice Phoebe Lou.

WHOMADEWHO / Oblivion ft Mano Le Tough

13/10/2020.

Danska groovey trojka sa drugog dijela trodijelnog izdanja Synchronicity u super suradnji sa Mano Le Tough kao ovotjedni powerplay.

SVEMIRKO / Tajne svemira

11/07/2016.

Napisan tijekom posljednjih zemaljskih godinu dana, “Vanilija” je svojevrsna poruka autora, napisana iz perspektive tuđenog bića koje promatra planet, događaje i ljude, te svoje razumijevanje i misli putem frekvencija i valnih duljina odašilje svim bićima na Zemlji.

Tjedna rotacija

Arhiva

FLYTE / This Is Really Going to Hurt

DMX / It’s Dark And Hell Is Hot (1998)

PORTO MORTO / Čekam ih

AXEL BOMAN / xlr8r

FLEETWOOD MAC / Live

LEUT MAGNETIK