KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

JUSTIN VAN DER VOLGEN / Only U

U ovotjednom powerplayu donosimo dašak osamdesetih u izvedbi jednog od najznačajnih likova njujorške scene posljednjih par godina.

us-0808-741312-0-front

U ovotjednom powerplayu donosimo dašak osamdesetih u izvedbi jednog od najznačajnih likova njujorške scene posljednjih par godina.

Bilo da se dohvati opskurnog itala, synth popa, roots glazbe ili oldskul house komada, JVV to pretvara u jednu potpuno novu priču. Ovog puta radi se o trideset dvije godine starog originala Lene Lovich “It’s You, Only You”, naravno začinjenog bogatstvom zvukova i muzičkom inteligencijom dragog nam studijskog virtuoza iz Brooklyn-a…

Nekako možda i simbolički baš ovaj tjedan plesno, pred petak gdje se vidimo u klubu Quasimodo i naravno plešemo :)

autor: el5egundo, 15/11/2015

Vezane objave

Arhiva

JENNY LEWIS / Wasted Youth

18/03/2019.

Treći najavni singl za album “On the Line” nam ovaj tjedan pjevuši, raskošna vokalno i u svakom ostalom pogledu, Jenny Lewis, najpoznatija kao onaj anđeoski glas Rilo Kiley.

LINDSTROM / Closing Shot (Smalltown Supersound 2016)

28/03/2016.

Treba znati držat nečiju pažnju preko 8 minuta. Ne biti dosadan i napadan i graditi pametno od, u osnovi, glupog i ravnog dancefloor ritma i sa mjerom i ukusom kititi i otkrivati precizne slojeve teme koja nam, uz sve ostalo spomenuto, čini ovaj najavni singl za novi Lindstromov EP tako magično zavodljivim.

LCD SOUNDSYSTEM / Call The Police

14/05/2017.

LCD Soundsystem su onomad bili otišli da bi se vratili. Prva A strana povratničkog singla koji najavljuje novi album naš je ovotjedni powerplay.

FONTAINES D.C. / Jackie Down The Line

16/01/2022.

Jedan od rijetko svježih gitarskih bendova, irski Fontaines D.C., najavljuju novi album za Partisan Records singlom kojeg vrtimo s guštom čitav tjedan.

Tjedna rotacija

Arhiva

LOMA / How Will I Live Without a Body?

THE CLASH / London Calling (1979)

SWIM SURREAL / Say Nothing

GREG WILSON / Essential Mix

FLEET FOXES / Live on Boston Harbor

KRANKS / 3:15 AM

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM