KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Fog Frog Dog / Theodor (Chiquita)

Dragi i neumorni ˝barba˝ Branko Dragičević, ovoga puta kao Fog Frog Dog, počastio nas je novim singlom.

Theodor je jedan lik koji živi kraj mesarnice. Živi sa babon Chiquiton u privatnoj kući koja je izgrađena 70-ak godina prije zgrade u kojoj je mesarnica, a koja je izgrađena 80-ih. Sva srića pa babina kuća ima i mali vrtal u kojemu Theodor skuplja gundeje, a par puta je uvatia i krticu. Njemu to vridi više od babine zlatnine koju je ona nasljedila od svoje babe. Vidia san ga u momentu kad je pokušava otvorit neka stara vrata koja se nalaze na drugoj strani vrtla. I taman je baba uletila i zalipila mu peščurinu.

. . . iznimno smo slabi na ´vakova izdanja . . . onion pop . . .

https://fogfrogdog.bandcamp.com/releases

autor: Ivan Poljicanin, 13/06/2016

, , , , ,

Vezane objave

Arhiva

BROKEN SOCIAL SCENE / Halfway Home

02/04/2017.

Sedam godina prošlo je od “Forgiveness Rock Record” i još koja više od pjesama po kojima ih pamtimo. Svakako, kolektiv je ponovno okupljen i sudeći prema najavnom singlu, dobre su volje i vole se.

OF MONTREAL / Fugative Air

25/11/2013.

Prvi pravi singl sa ovogodišnjeg Lousy with Sylvianbriar. Prikladno eksplicitni spot u kojem Kevin Barnes maše spolovilom. Sve u ime obitelji ;)

BIBIO / Town & Country

14/03/2016.

Stephen Wilkinson ili Bibio zna da je proljeće vrijeme za njegovu glazbu. Početkom travnja je vrijeme izlaska novog, osmog po redu, albuma “A Mineral Love” koji izlazi za Warp i na kojem, sudeći prema dosadašnjim singlovima i ovotjednom powerplayu, Bibio opet dokazuje tu svoju sklonost mikro detaljima i savršenom osjećaju za glazbenu ljepotu. Dok čekamo album, čitav tjedan skupa uživamo uz singl “Town & Country”.

ŽEN / Sonična taktika

27/11/2017.

Drage naše Žen objavile su novi album – Sunčani ljudi. Zgrabite ga s bandcampa. Singl Sonična taktika naš je ovotjedni powerplay.

Tjedna rotacija

Arhiva

DARKSIDE / Spiral

PUBLIC IMAGE LTD. / Album (1986)

JAMES BLAKE / Say What You Will

SETH TROXLER / Rhythm Control

DON ELLIS / Tears of Joy (1971)

SIKTER / My Music (2005)