KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

El Diabolik’s World of Psychotronic Soundtracks

Kao što smo već i najavili i nakon premijere u Aperitiv baru, s talijanskim specijalom, zadovoljstvo je najaviti da jedan od podcast bisera stiže na KLFM radio prostore. El Diabolik’s World of Psychotronic Soundtracks podcast je pretežno filmske glazbe od 60-tih do 80-tih godina, horor, talijanskog/francuskog kriminalističkog žanra, britanskih kult serija, američkih manjinskih filmova, pa do ranog Bollywooda.

Kao što smo već i najavili i nakon premijere u Aperitiv baru, s talijanskim specijalom, zadovoljstvo je najaviti da jedan od podcast bisera stiže na KLFM radio prostore. El Diabolik’s World of Psychotronic Soundtracks podcast je pretežno filmske glazbe od 60-tih do 80-tih godina, horor, talijanskog/francuskog kriminalističkog žanra, britanskih kult serija, američkih manjinskih filmova, pa do ranog Bollywooda. Kroz podcaste nas vode El Diabolik i Simon McLean (AKA Lord Thames). Velik dio glazbe u podcastima je digitaliziran s originalnih vinila, kolekcije autora.

U pravom filmskom terminu, svake nedjelje od 21:00 retro psihotronički zvukovi El Diabolika!

eldiabolik

autor: mondo cinematico, 11/12/2013

, , , , , ,

Vezane objave

Arhiva

Francuski specijal

13/04/2014.

Francuski filmski i TV specijal. Slušamo psihotroničke soundtrackove francuske kinematografije i TV produkcije šesdesetih i sedamdesetih godina.

Epizoda 42 – TV Specijal III

08/11/2015.

Epizoda 42 El Diabolika i novi (treći) TV specijal.

SR Njemačka 1972

11/01/2014.

El Diabolik i Simon McLean vode nas u ovoj epizodi kroz egzotični, erotični i psihotronički soundtrack (SR) njemačke filmske glazbe 70-tih godina prošlog stoljeća.

Epizoda 40

30/08/2015.

U epizodi 40 slušamo još jedan sjajan rezultat iskapanja filmske i TV glazbene produkcije.

Tjedna rotacija

Arhiva

L’Impératrice / Tako Tsubo

Therapy? – Troublegum (1994.)

ŽEN / Uroni u san

FRIENDLY FIRES / Bugged Out!

BRYAN FERRY / Live at the Royal Albert Hall

Zidar Betonsky: Proces Protokol (2011.)