KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

DALE EARNHARDT JR. JR. / Dark Water

Detroitski indie pop duo nazvan po NASCAR vozaču i sinu legende koja se također zove..Dale Eernhardt. Pop onakav kakav treba bit. Prstohvat Beatlesa lagano blanširan na recentnom američkom indie zvuku.

Detroitski indie pop duo nazvan po NASCAR vozaču i sinu legende koja se također zove..Dale Earnhardt. Pop onakav kakav treba bit. Prstohvat Beatlesa lagano blanširan na recentnom američkom indie zvuku.

Album s kojeg slušamo ovotjedni powerplay zove se The Speed of Things.

autor: el5egundo, 03/11/2013

Vezane objave

Arhiva

L’RAIN / Pet Rock

27/08/2023.

Taja Cheek odnosno L’Rain najavljuje novi album imena “I Killed Your Dog” kao “anti-break-up record”. Baš zanimljivo. Toliko da je imamo ovaj tjedan kao powerplay.

OUTFIT / I Wanna What’s Best

08/09/2013.

Sa materijala koji vrišti od melankolije i bilda svoju liverpoolsku autentičnost, albuma koji ide odmah u top 10 najboljih u 2013. i zove se Peformance.

United Sounds of Joy – The Sun That Hides a Darker Star

18/01/2016.

Ovotjedni powerplay jest The Sun that hides a darker Star, najavna skladba s još neobjavljenog, nastupnog albuma projekta United Sounds of Joy, iza kojega stoje Michael J. Sheehy i Alex Vald, dvojac koji nije surađivao već više od 15 godina, točnije od raspuštanja njihovog matičnog sastava Dream City Film Club.

GRUFF RHYS / Peng!

16/09/2019.

Maestralna minijatura otpjevana na velškom, producirana u suradnji sa južnoafričkim producentom Muzi-jem i sa tragovima Corneliusa, kao najava novog Gruff-ovog albuma i kao ovotjedni powerplay. Peng!

Tjedna rotacija

Arhiva

BEYONCE / COWBOY CARTER

BEASTIE BOYS / Ill Comunication (1994)

JOHN GRANT / It’s A Bitch

DASCO / Bassiani

MY MORNING JACKET / Live at Bonnaroo

REVIRGIN / Moderna rješenja (2023)

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM