KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

WASHED OUT / Too Late

Ovotjedni powerplay je inspiriran, po mnogima najljepšim dijelom dana, sutonom. Radi se o novom, opuštajućem singlu Ernest Greene-a, poznatijeg kao Washed Out. Uživajte!

Volimo chillwave, volimo Washed Out koji nas uvijek u ovo proljetno/predljetno doba počasti glazbom koja opušta i dopušta da se izbalansiramo, smirimo, duboko udahnemo i uživamo u svemu što imamo poput predivnih zalazaka sunca koji su inspirirali novi singl ovog glazbenika kojeg slušamo kao ovotjedni powerplay.

Zanimljivost: Ernest Greene (Washed Out) je bio u procesu snimanja glazbenog spota za ovu pjesmu, no spriječen novonastalom situacijom nije ga uspio dovršiti te je zamolio sve one koji ga prate na društvenim mrežama da pošalju vlastite snimke zalazaka sunca. Na račun toga sad imamo jako lijep video kolaž nastao kao kolaboracija glazbenika i njegovih fanova.

Uživajte!

autor: Tonska Proba, 12/04/2020

, , ,

Vezane objave

Arhiva

DINOSAUR JR. / Tiny

31/07/2016.

Jedan od posljednjih živućih vladara gitarskog fuzza i vjetra u kosi. J Mascis i njegov Dinosaur Jr. u najavnom singlu za album koji službeno izlazi za koji dan i zvat će se “Give a Glimpse of What Yer Not”.

ROISIN MURPHY / Lip Service

24/07/2016.

Novi album se zove “Take Her Up To Monto” i stvari je kolekcija pjesama koje su nastale na istom sessionu kad i prošlogodišnja ljepota od albuma “Hairless Toys”. Za powerplay ovaj tjedan biramo pravu ljetnu “Lip Service”

Daft Punk – Get Lucky

05/05/2013.

Neminovan i neizbježan powerplay koji svakim beat-om priziva ljeto ’84 i rum-colu u nekom državnom odmaralištu na Balatonu..

HOT CHIP / Need You Now

31/05/2015.

Hot Chip znaju kako napraviti dobru, pametnu i plesnu pop pjesmu. ‘Need You Now’ je prvi singl sa novog (šestog) albuma nazvanog ‘Why Make Sense?’ ‘I need you now, Need you now, Say it loud, I need you now’

Tjedna rotacija

Arhiva

SUFJAN STEVENS & ANGELO DE AUGUSTINE / A Beginner’s Mind

THE BOO RADLEYS / Kingsize (1998)

DAVID HOLMES / Hope Is The Last Thing To Die

MACEO PLEX / DJ-Kicks

KING KRULE / You Heat Me Up, You Cool Me Down (Live)

KATARINA II / Katarina II (1984)