KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

WASHED OUT / Too Late

Ovotjedni powerplay je inspiriran, po mnogima najljepšim dijelom dana, sutonom. Radi se o novom, opuštajućem singlu Ernest Greene-a, poznatijeg kao Washed Out. Uživajte!

Volimo chillwave, volimo Washed Out koji nas uvijek u ovo proljetno/predljetno doba počasti glazbom koja opušta i dopušta da se izbalansiramo, smirimo, duboko udahnemo i uživamo u svemu što imamo poput predivnih zalazaka sunca koji su inspirirali novi singl ovog glazbenika kojeg slušamo kao ovotjedni powerplay.

Zanimljivost: Ernest Greene (Washed Out) je bio u procesu snimanja glazbenog spota za ovu pjesmu, no spriječen novonastalom situacijom nije ga uspio dovršiti te je zamolio sve one koji ga prate na društvenim mrežama da pošalju vlastite snimke zalazaka sunca. Na račun toga sad imamo jako lijep video kolaž nastao kao kolaboracija glazbenika i njegovih fanova.

Uživajte!

autor: Tonska Proba, 12/04/2020

, , ,

Vezane objave

Arhiva

BICEP / Water (feat. Clara la San)

23/10/2022.

Novi Bicep singl za naš ovotjedni Powerplay.

MATTHEW DEAR / Modafinil Blues

03/07/2017.

Što nam sve ima reći Matthew Dear, u svom ispovjesnom singlu, o osobnim iskustvima sa Modafinilom, lijekom koji se koristi za lječenje narkolepsije.

TIMBER TIMBRE / Beat the Drum Slowly

06/04/2014.

Timber Timbre u svojim tipičnim slojevima kronerskog, crnohumornog, čak pomalo stvarno jezivog, baroknog popa s natruhama amerikane i zvukom izrazito dobro raspoloženog Nick Cave-a. Powerplay za sve onima kojim je odjednom, nekako s proljećem, previše svijetla i smijeha.

GABRIELS / Love and Hate in a Different Time

24/01/2021.

Stvar s nastupnog EP izdanja kalifornijskog benda Gabriels ovotjedni je powerplay radija KLFM.

Tjedna rotacija

Arhiva

GAZ COOMBES / Turn The Car Around

PAPA WEMBA / Emotion (1995)

FEVER RAY / Kandy

TRAUMER / fabric promo

RICHARD HAWLEY / Live at Halifax Piece Hall

REX ILUSIVII / Disillusioned! (1987)

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM