KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Vrhunski

Ovaj petak nam u goste dolazi Dj Vrh koji će sa nama puštati muziku, a uz to još i dijelimo dvije karte za nastup Kuku$a i 6Wilda u Kocki za tjedan dana tako da je ovo definitivno jedna od onih epizoda koju nećeš propustiti.

Ne može se reći da je bio dosadan tjedan. Od iznenađujuće dobrog mixtejpa svježih kmica u igri #BMK do Kanyeove nove trake na Brit Awardsima, A$AP Rockyeve nove trake, Commonovog oscara i najvažnije od svega Drakovog skidanja rekorda kojeg su davno postavili Beatlesi za najviše istovremenih pjesama na Billboardovoj Hot 100 ljestvici, stvarno je bilo svega. Ali plan za večerašnju epizodu je malo drugačiji. U goste nam dolazi DJ Vrh [soundcloud, youtube] koji će puštati muziku i dijeliti znanje.

Također za 8 dana u subotu (7.3.) u klubu Kocka je nastup dvaju vrlo tvrdih rap grupa Kuku$a i 6Wilda uz koje bi i ja trebao puštati muziku. Povodom toga večeras ćemo pokloniti dvije karte najtvrđem slušatelju (za više detalja trebali bi slušati emisiju).

autor: petar, 27/02/2015

, , , ,

Vezane objave

Arhiva

Drop 10

20:30–23:00 Petak 9.9.2022.

I could drop ten hits and they gon’ say they want another one

Ridin’ Dirty

24/04/2015.

Dr. Dre napokon ima prava na The Chronic, Frank Ocean je promjenio ime, novi Run The Jewels, novi Mac Miller, Vic Mensa potpisao za Roc Nation i vijesti koje su šokirale svih – TIDAL propada.

Vivid

19/10/2018.

U večerašnjoj epizodi RLS-a slušamo nove albume od Roc Marciana, Logica, Ghostfacea, Children of Zeus, Milo-a, Brockhamptona i Farme Pasa….

King of Funk

20:30–23:00 Petak 16.10.2020.

U večerašnjoj epizodi RLS-a slušamo Avantdale Bowling Club, Cookin Soula i Larry Junea, Chester Watsona, El Michels Affair, Figuba Brazlevica,…

Tjedna rotacija

Arhiva

MITSKI / The Land Is Inhospitable and So Are We

THE JESUS AND MARY CHAIN / Darklands (1987)

FUTURE ISLANDS / Deep in the Night

Kölsch / Balance

ZZ TOP / Raw (Live)

NEMANJA / Voodoo Beat

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM