KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

U društvu sa Šimom Barbarićem (Street Pulse, Fido Music Weekend)

18:00–19:00 Četvrtak 27.2.2020.

U goste nam stiže Šime Barbarić, vlasnik agencije i izdavačke kuće Street Pulse koja se bavi bookingom i promocijom glazbenika iz Hrvatske i regije. Iako je više godina radio kao profesor povijesti i sociologije u jednoj privatnoj splitskoj gimnaziji, te je bio dugogodišnji košarkaš, 2013.godine je odlučio pokrenuti svoju agenciju i ozbiljnije se početi baviti menadžerskim i promotivnim poslom. Svojim prijateljskim, ali odgovornim stavom i radnom etikom, stvorio je prilično kvalitetan i raznovrstan katalog izvođača: Sara Renar, TBF, Justin’s Johnson, Kries, Barbara Munjas Calligraphy, The Fogsellers, Aklea Neon, Tate Romanova.

Uz agencijski i menadžerski posao, Šime se okušao i u onom organizacijskom kroz Fido Music Weekend, festival odnosno događaj kojim kroz 3 dana predstavlja mlade perspektivne glazbenike. Ove godine će se festival održati od 5.-7.3. u Split Circusu, a uživat ćemo u koncertima Aklee Neon, grupe Rezerve, te splitskim Justin’s Johnson.

Iako najčešće u emisiju dovodimo glazbenike, važno je predstaviti i sve one koji se brinu da se sav taj trud umjetnika čuje, vidi, podrži. Stoga, poslušajte kako je sve krenulo za Šimu; koji su najteži, najlakši i najljepši dijelovi ovog posla, te par savjeta za one koji sami žele krenuti u ovaj svijet glazbe, umjetnosti, menadžmenta, promocije i organizacije.

autor: Tonska Proba, 27/02/2020

, ,

Vezane objave

Arhiva

MENT 2020

16/01/2020.

Početkom drugog mjeseca KLFM ide u posjet MENT-u, najvećem showcase ( i mnogo više od toga ) festivalu na ovim…

Summer: Tam Tam festival, SuperUho, Kupres Play i Radio na cesti

29/07/2016.

Festivala ponuda i potražnja je sve veća, sukladno tome susrećemo se s raznim oblicima festivala. Glazbeni festivali su najbrojniji oblik…

It’s all happening

18:00–19:00 Četvrtak 20.5.2021.

Fibra fest, Let’s Rock 2, Velvet, Paiz music festival…
Napokon nam se vraćaju koncerti, a u studio nam dolazi mladi hrvatski bend Tate Romanova i vlasnik Street Pulse agencije, organizator raznih koncerata Šime Barbarić s kojima komentiramo koncertnu sezonu i sve ovo što se događa u glazbenoj industriji u ”korona svijetu”.

NLV

11/06/2016.

Skupina NLV (Nikol, Luka i Vedran) dolazi iz Pule. Nikol, Luka i Vedran glazbom se bave još od djetinjstva, a…

Tjedna rotacija

Arhiva

DEAN BLUNT / Black Metal 2

Willie Nelson: Red Headed Stranger (1975.)

CHET FAKER / Feel Good

HONEY DIJON / In Session

JAGA JAZZIST / The Tower

PLASTIC KNIVES / We Used To Do It (Live)