KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Surf

Surf, O Kuku$ima se ne raspravlja, novi Hopsin i još dosta toga večeras na Los Santosu.

Shit, 83. epizoda, to je otprilike 170-180 sati u eteru. Ovaj zadnji mjesec nismo bili u konstantnom sastavu, obveze su nas dostigle, ali to je u redu, bitno je da smo se svi dobro zabavili i narasli u nešto bolje u tih mjesec dana!
Sada idemo na novi album od Donnie Trumpet i Chance The Rappera sa Social Experimentom zvan “Surf”. Na ovom projektu je radilo 57 ljudi. 57! Ako želite saznati sve o tome, idite na ovaj link. Zanimljivo je kako spominjemo tu fuziju non stop u rap muzici, kako je Kanye početnik toga (MBTF, Yeezus) itd. Da ne bajtam svaki tekst Kanyeu, kao što jesam, jer sam bajter, gdje sam bio ono? Aha, fuzija, produkcijska ekipa se spaja, mnoštvo ljudi radi na jednoj jedinoj pjesmi, spajaju ideje, otvoreni razgovor između svih njih i otvoreni um dovodi do savršenstva u cijelom projektu kao što je Surf.

Surf je jedan jako jako jako, JAKO pozitivan hip hop/soul projekt, apsolutno nema nikakve “hype, bolji sam od tebe, negativne ili muče me socijalni problemi” pjesme. Sve je puno ljubavi, sreće, apsolutna rapsodija dobre volje. Takvi su i beatovi i sampleovi, kako bi rekli naši iz zagore “srce stiskajuči!”. Chance je na albumu jako inovativan sa svojim pjevanjima, repanjem, uvijek ima neki novi flow, neki novi način da iznese sebe i stvarno osjetite da je on napravio na ovom albumu baš ono što je htio, ovo je baš on. Na kraju krajeva, to je to što očekujemo od svakog umjetnika na svijetu, da izbaci svoju dušu kako on misli da spada, dakako bilo bi lijepo da bude na inovativan način da imamo o čemu pričati na duži period vremena.
Tko je Donnie Trumpet? Donnie Trumpet je jedan mladi pjevač koji ima drugu glavnu ulogu na ovom albumu i ispunjava je baš kako sam očekivao od njega, nakon što sam ga vidio u spotu “Sunday Candy”. Ima odličan glas, može i baciti koji verse, ali to kasnije u njegovoj karijeri možemo očekivati. Album je bogat gostovanja svakakvih lica, od B.O.B. Busta Rhymes, J Cole, Noname Gypsy, Janelle Monae, BJ The Chicago Kid, Raury, Jeremih, Big Sean, King Louie, Quavo iz Migosa, Erykah Badu, to je to od poznatijih imena, isprike ovim nepoznatijima, nadamo se da ćete nas ušutkati i doći na veću pozornicu Radija Los Santos!
Album preporučujem svima, čak i trap obožavateljima koji slušaju samo trap i hejtaju To Pimp a Butterfly, dajte svemu šansu, life is too short biatch!

autor: petar, 05/06/2015

, , ,

Vezane objave

Arhiva

Lica

23/05/2014.

Ovaj tjedan slušamo novi mixtape od Mac Millera. Klikni na najavu ako želiš pročitati nešto više o tome.

Crni Petak

04/12/2015.

Rick Ross i Pimp C su izdali nove albume, a puštamo još i nove stvari od J Colea, Kendricka, 50 Centa i ostalih gangbangera…

Najskuplji toster

17/10/2014.

Novi BJ the Chicago Kid, Chance the Rapper, Gucci, Logic, Freddie Gibbs, Young Chop, Honey Cocaine i Krankšvester

Crni Atlas

10/10/2014.

Novi Parts Supplies, The Game, Flying Lotus i Vince Staples. Osveta pokvarenog USB sticka….

Tjedna rotacija

Arhiva

GUIDED BY VOICES / It’s Not Them. It Couldn’t Be Them. It Is Them!

FAITH NO MORE / Angel Dust (1992)

PARQUET COURTS / Plant Life

JAMES HOLDEN / Balance

KATE BUSH / Manchester Apollo (1979)

DORINGO / Budem Budem