KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Stotina

11 videa repera prije nego su postali popularni. Ne, ne pretvaramo se u Buzzfeed. U emisiji ćete moći poslušati zadnji mixtape novog repera 100s-a, a dalje ništa ne obećavam.

Uvijek mi je bilo zanimljivo vidjeti osobu koja je trenutno u centru pažnje javnosti u nekoj prijašnjoj fazi života kad još nisu bili popularni. Vidi se koliko ih je to promijenilo ili koliko su se oni promjenili samo da bi postali popularni. Evo ovdje sam vam složio par meni najboljih videa koji su se kroz godine pojavljivali na internetu od nekih sada vrlo popularnih ljudi.

Action Bronson na 0:11 ovog videa. Kasnije je na twitteru potvrdio da je ipak kupio curi tampone.
https://www.youtube.com/watch?v=HXz9OcnRBYY

Chief Keef kako hoda po kući, s bluntom u ruci, i svejedno se ne može razumjeti jedna riječ koju je izgovorio. Bar je ostao dosljedan. Btw zanimljivo ga je vidjeti bez dredova.

Drake na pravom dnu. Started from the bottom ima novo značenje nakon ovog videa. Drake se žali mami nakon što mu nije kupila sendvič kakav je htio.

Moj osobni favorit. Big Sean kao klinac šalje pozitivnu poruku muzičkoj industriji sa svojom grupicom. I moram mu pohvaliti flow, impresivno za dječaka.

Mac Miller repa na odmoru u srednjoj.

Slug iz Atmospherea na školskom talent natjecanju. Nadam se da je pobijedio jer je ovo ples pobjednika.

Ovo je možda najpopularniji video od svih u ovom postu. Svako malo naletim na njega po internetu, ali i to je s razlogom. Na videu vidimo mladog Biggia kako battlea na ulicama Bronxa s nepunih 17 godina. Ono što je stvarno impresivno je da je čak i tada kada mu rep nije bio ništa više od hobbyja imao ovaj svoj sad već legendarni flow i glas. Vidjelo se da će postati jedan od najboljih.
http://youtube.com/watch?v=VYN8-TR_-wg

Kendrick radi prank call nekoj curi. Video je iz 2006.
http://youtu.be/YVpfJZf9HzE

Joey Bada$$ s 15 godina. Momak repa preko Nujabesovog legendarnog beata i ovo mi je iskreno fenomenalna stvar. Ako zanemarimo očito lošu produkciju meni je ovo jedna od najdražih njegovih stvari, a i jedna od prvih njegovih koje sam poslušao.

J. Cole kako repa u svojoj sobi na faxu. Tada je repao pod imenom Therapist i kako vidimo nosi XXXXXL majicu koje su tada bile in. Mislim da ima 18 ili 19 godina na videu.

Jedna od prvih stvari Iggy Azaelie. Čini se da je tada bila wannabe Britney, sada je wannabe Paul Wall. Također, ne bih htio biti zločest, ali ozbiljno kako je itko očekivao da ona u par godina pređe s ovog u videu na ovo što je danas i da nitko ne primijeti. Glas joj je potpuno drugačiji, a o naglasku ne trebam ni pričati.

autor: petar, 12/09/2014

Vezane objave

Arhiva

Emisija prva!

08/11/2013.

Ispeglaj tutu, očisti lančić, prva emisija i odmah krećemo tvrdo…

Marama

20:30–23:00 Petak 5.7.2019.

U večerašnjoj epizodi RLS-a slušamo jedan od najočekivanijih follow up albuma u mojoj slušačkoj karijeri i u modernom hip hopu…

Impuls

21:30–0:00 Petak 3.2.2017.

Example, Your Old Droog i Wiki, RiFF RAFF….

Compton

07/08/2015.

NOVI DR. DRE, novi Warren G, novi Mac Miller, tjedan za pamćenje…

Tjedna rotacija

Arhiva

LITTLE SIMZ / Sometimes I Might Be Introvert

JAY-Z / The Blueprint (2001)

UNKNOWN MORTAL ORCHESTRA / That Life

DARKSIDE / Modcast

MARIANNE FAITHFULL / The Montreux Years (Live)

MARINADA / Mir junaka