KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Space Boogie

Novi Gibbs, novi Chance, nova epizoda Los Santosa..

Prvo i prvo, shotout svima koji večeras idu u Quasia na West Coast-trapist party u izvedbi DJ VRH-a i OREB-a!
Freddie Gibbs je najavio novi album koji će izaći 20.11. ove godine. Kao da nam već nije dovoljno dobrih albuma ove godine, Freddie izbaci singl jučer i pogledam tracklistu kad ono, Gucci Mane stoji kao feature na jednoj od traka. Strašno, Gangsta Gibbs i lord Gucci.
Zanimljivo mi je što prošli Gibbsov album (iako je bilo gangsta stvari do bola) je dosta ovako nježan i ugodan uhu zahvaljujući najviše Madlibu. Sada je zanimljivo što je Gibbs za produkciju odabrao Mike Deana, Bo1du i Kaytranada. Od gostiju imamo Black Thoughta iz Rootsa, Guccia naravno, E-40a, Tory Laneza koji će zasigurno zagrijati atmosferu, Danu Williams i ManMan Savagea?!
Izašao je singl zvan “Fuckin’ Up The Count”, mogu reći da je ovo klasična Gangsta Gibbs stvar, za sve stare obožavatelje Gibbsa. Vjerojatno najbolji glas u hip hopu trenutno, ne vjerujem da itko ima ovako promukli glas s tako opasni 2pac throwback “look” uz naravno pozadinu koja to i potvrđuje.
U ovo doba hip hopa to je rijetkost. U smislu da neki izvođač zapravo radi one stvari koje spominje u tekstu i kako se drži na sceni i slično. Svaka čast svim starim izvođačima “keepin’ it gangsta” (The Game i co.), ali kod ovog novog vala Freddie je the man.
Ne smijemo novi kolaborativni album “Bad Neighbor” M.E.D. MADLIB i BLU. Na albumu su poznata imena kao MF DOOM, Dam-Funk, Aloe Blacc i novo pečeni Anderson PAAK. Ovo ćemo zasigurno večeras slušati, Radio Los Santos, još jedan petak, broj 103!

autor: petar, 30/10/2015

Vezane objave

Arhiva

Shots Fired

05/12/2013.

Godina je pri kraju, uskačemo u naš geto-vremeplov i putujemo nazad u vrijeme kako bi čekirali najbolje albume 2013.

Powerglide

20:30–23:00 Petak 16.3.2018.

U večerašnjoj epizodi RLS-a slušamo nove albume od PRhymea, J.I.D.-a, Oddiseea, Rapsody, Smina, Roc Marciana, Open Mike Eaglea i Fat Tonyja.

Rain

20:30–23:00 Petak 2.2.2018.

U večerašnjoj epizodi RLS-a slavimo povratak emisije u svoj stari i originalni termin (petak od 20 i 30).

What A Time To Be Alive

25/09/2015.

Drake i Future, Isaiah Rashad, Logic, The Game, George Clinton, Mick Jenkins, Madlib

Tjedna rotacija

Arhiva

DEAN BLUNT / Black Metal 2

Willie Nelson: Red Headed Stranger (1975.)

CHET FAKER / Feel Good

HONEY DIJON / In Session

JAGA JAZZIST / The Tower

KOZMODRUM / Kozmodrum