KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Space Boogie

Novi Gibbs, novi Chance, nova epizoda Los Santosa..

Prvo i prvo, shotout svima koji večeras idu u Quasia na West Coast-trapist party u izvedbi DJ VRH-a i OREB-a!
Freddie Gibbs je najavio novi album koji će izaći 20.11. ove godine. Kao da nam već nije dovoljno dobrih albuma ove godine, Freddie izbaci singl jučer i pogledam tracklistu kad ono, Gucci Mane stoji kao feature na jednoj od traka. Strašno, Gangsta Gibbs i lord Gucci.
Zanimljivo mi je što prošli Gibbsov album (iako je bilo gangsta stvari do bola) je dosta ovako nježan i ugodan uhu zahvaljujući najviše Madlibu. Sada je zanimljivo što je Gibbs za produkciju odabrao Mike Deana, Bo1du i Kaytranada. Od gostiju imamo Black Thoughta iz Rootsa, Guccia naravno, E-40a, Tory Laneza koji će zasigurno zagrijati atmosferu, Danu Williams i ManMan Savagea?!
Izašao je singl zvan “Fuckin’ Up The Count”, mogu reći da je ovo klasična Gangsta Gibbs stvar, za sve stare obožavatelje Gibbsa. Vjerojatno najbolji glas u hip hopu trenutno, ne vjerujem da itko ima ovako promukli glas s tako opasni 2pac throwback “look” uz naravno pozadinu koja to i potvrđuje.
U ovo doba hip hopa to je rijetkost. U smislu da neki izvođač zapravo radi one stvari koje spominje u tekstu i kako se drži na sceni i slično. Svaka čast svim starim izvođačima “keepin’ it gangsta” (The Game i co.), ali kod ovog novog vala Freddie je the man.
Ne smijemo novi kolaborativni album “Bad Neighbor” M.E.D. MADLIB i BLU. Na albumu su poznata imena kao MF DOOM, Dam-Funk, Aloe Blacc i novo pečeni Anderson PAAK. Ovo ćemo zasigurno večeras slušati, Radio Los Santos, još jedan petak, broj 103!

autor: petar, 30/10/2015

Vezane objave

Arhiva

Snakes

20:30–23:00 Petak 24.4.2020.

U večerašnjoj epizodi RLS-a slušamo novu glazbu od Bone Slima, A.M. Early Morninga, Nicholas Cravena, Raw Poetica, Bernera i Wiz…

Compton

07/08/2015.

NOVI DR. DRE, novi Warren G, novi Mac Miller, tjedan za pamćenje…

New Soul

20:30–23:00 Petak 27.3.2020.

U večerašnjoj epizodi RLS-a slušamo nove projekte od Knxwledgea, Curren$yja, Jack Harlowa, Fellyja, ShrapKnela, Joyner Lucasa, Skepte, Stove God Cook$a…

Guatemala

20:30–22:00 Petak 13.4.2018.

U večerašnjoj, skraćenoj, epizodi RLS-a slušamo nove projekte od Henry Canyonsa, Smokepurppa, Tom Mischa, Cardi B, Lucki, Sabe, Flatbush Zombiesa i High5-a.

Tjedna rotacija

Arhiva

Damu The Fudgemunk / Conversation Peace

THE BOO RADLEYS / Kingsize (1998)

DAVID HOLMES / Hope Is The Last Thing To Die

MACEO PLEX / DJ-Kicks

KING KRULE / You Heat Me Up, You Cool Me Down (Live)

PSIHOMODO POP / Sexy Magazin