KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Shots Fired

Godina je pri kraju, uskačemo u naš geto-vremeplov i putujemo nazad u vrijeme kako bi čekirali najbolje albume 2013.

Petak, 8 uri je navečer, nemaš šta radit dok čekaš sabah sa šejtanom, upališ na dvi ure klfm.org, Radio Los Santos (u gornjem kutu piše Play) i slušaš dvojicu kako pljucaju svoje teško stečeno znanje o rapu, a treći vam baca neku žešću katarzu o modernim izrazima na internetu, većinom crnačkih.
Iako taj treći član brzo putuje na brod, zaželit ćemo mu sretan put na njegovoj, nadamo se ne posljednjoj, emisiji Radia Los Santos, Luka hvala ti!
Ovu emisiju počinjemo sa top 10 najboljih albuma 2013. godine, prema tome obucite svoje “try hard pants” da se ne upiškite u gaće od tvrdoće beatova artista koje ćemo puštati, komentirati i ocjenivati.
Pero i Ante će imati svoje top 10 liste, sutra poćinjemo sa donjim dijelom liste, a sljedeći petak sa “crème de la crème” Radio Los Santosa, tj. prvih 5 albuma godine. Zašto baš tako? Pa zato. Ako budete slušali saznat ćete.
Peace out.

P.S. Ovaj put nema playliste zbog faktora iznenađenja, stavit ćemo je za tjedan dana.

autor: petar, 05/12/2013

Vezane objave

Arhiva

Ljubav

01/08/2014.

Who See ima novi album!! Uz to: Futuristic, Redman & Method man, Ice Cube, Snoop, Warren i Nate. Nećemo dalje spoilat.

Prima Donna

26/08/2016.

Nakon 4 duge godine čekanja Frank Oceanov novi album je napokon stigao. Osim Franka večeras ćemo slušati i novi EP od Vince Staplesa, par novih stvari od Guccija i Zaytovena, novog GoldLinka, Mick Jenkinsa, Alex Wileya i jedan mix od velikog J Dille koji se nedavno pojavio na internetu.

Traktor

18/03/2016.

Nakon tri tjedna duhovne obnove i balansiranja chi-ja RLS team je napokon u punom sastavu, za razliku od ove najave koja je u groznom sastavu.

Suze sina reperskog

24/04/2014.

Još jedan petak, još jedan metak, ne dolazite nam u studio bez pancirke, snitches get stitches!

Tjedna rotacija

Arhiva

ORLANDO WEEKS / Hop Up

BRONSKI BEAT / The Age of Consent (1984)

FONTAINES D.C. / Jackie Down The Line

TALE OF US / Renaissance

R.E.M. / MTV Unplugged

EDO MAAJKA / Spomen Ploča (2010)