KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Raury

Shoutout svoj indigo djeci koja ovo čitaju. U emisiji očekujte novu stvar od Riff Raffa i Action Bronsona (i to nekoliko puta), novog Redmana, Gucci Manea, Kreayshawn, Johnny Polygona etc.

Hej ti! Ugasi sve što imaš ispred sebe, sjedi, popi kavu i spremi se za “Indigo Project”.
Wait what?
Da Vam pojasnim,

Raury, mladi umjetnik iz Atlante. Koliko mladi? 17 godina. Vjerojatno je Indigo dijete kao što mu se zove album. Nevjerojatno bistar momak, pomiče granice muzike već sa svojih 17 godina. Ako ste ovdje došli za neki hardcore trap/rap danas, žao mi je, nećete se usrećiti.
Ovo je vrsta muzike koju svi čekamo.
Ovo je vrsta života koji svi želimo.
Ovo je vrsta pozitivnih misli koje svi tražimo.
Ovo je projekt koji je projicirao genij.
Nije ni čudo što ga je Kanye primijetio i odmah upoznao. Ah taj Kanye, opet on, da on, baš ON. Nadam se da vam ne smeta što sam ovako uzbuđen s ovim projektom koji praktički će većina reći da ni je “hip hop”. Ali je dio te culture, jer Raury je Afroamerikanac koji obožava tu vrstu muzike, rođen je u Atlanti i pomiče granice žanra, usvaja nove vrste u muzike u žanr. Ali ajmo mi izvaditi ono bitno iz “Indigo Childa”. Cijeli album je baziran da širi pozitivu, ljubav i ostvarenju vlastitih snova. Imamo skitove na albumu gdje mladi Raury raspravlja s majkom o življenju svojih snova da postane muzičar. Momak je ekstremno radišan po pričama i talentiran. Sama činjenica da sa 17 godina je ovoliko postigao da ga jedna radio stanica pušta u eter je strašno. Napunio je “Georgia Dome” (20.000 ljudi) u Atlanti, upoznao Yeezya, izdao album koji je besplatan, a prije nego što ga skinete, morate odigrati igricu!

http://www.indigochildproject.com/

autor: petar, 04/09/2014

,

Vezane objave

Arhiva

Elevation

20:30–23:00 Petak 24.7.2020.

U večerašnjoj epizodi RLS-a slušamo kolaž aktualne i ne-baš-toliko aktualne glazbe koju sam skupio kroz posljednja četiri tjedna u kojima se nismo imali priliku čuti na radiovalovima KLFM-a.

Bobsi

20:30–23:00 Petak 11.5.2018.

U večerašnjoj epizodi RLS-a imamo veliko zadovoljstvo ugostit jednog od najtalentiranijih mladih splitskih repera i člana kultnog splitskog hip hop kolektiva Ruganje – Bobsija.

Pravila

21:30–23:59 Petak 3.11.2017.

U večerašnjoj epizodi RLS-a puštamo Kid Sublimea, Black Milka, Kev Browna, Snoop Dogga, Fucktora, Hopsina, Flying Lotusa i još puno puno puno svježe muzike.

Zlatni Santos

21:30–0:00 Petak 30.12.2016.

Posljednji je petak u godini, a to znači samo jednu stvar – dodjela Zlatnog Santosa!

Tjedna rotacija

Arhiva

YVES TUMOR / Praise A Lord…

RAMONES / Road To Ruin (1978)

FEIST / Borrow Trouble

TSHA / fabric presents

THE WHITE STRIPES / Live at The Gold Dollar

MARINADA / Nalik na nalik

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM