KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Raury

Shoutout svoj indigo djeci koja ovo čitaju. U emisiji očekujte novu stvar od Riff Raffa i Action Bronsona (i to nekoliko puta), novog Redmana, Gucci Manea, Kreayshawn, Johnny Polygona etc.

Hej ti! Ugasi sve što imaš ispred sebe, sjedi, popi kavu i spremi se za “Indigo Project”.
Wait what?
Da Vam pojasnim,

Raury, mladi umjetnik iz Atlante. Koliko mladi? 17 godina. Vjerojatno je Indigo dijete kao što mu se zove album. Nevjerojatno bistar momak, pomiče granice muzike već sa svojih 17 godina. Ako ste ovdje došli za neki hardcore trap/rap danas, žao mi je, nećete se usrećiti.
Ovo je vrsta muzike koju svi čekamo.
Ovo je vrsta života koji svi želimo.
Ovo je vrsta pozitivnih misli koje svi tražimo.
Ovo je projekt koji je projicirao genij.
Nije ni čudo što ga je Kanye primijetio i odmah upoznao. Ah taj Kanye, opet on, da on, baš ON. Nadam se da vam ne smeta što sam ovako uzbuđen s ovim projektom koji praktički će većina reći da ni je “hip hop”. Ali je dio te culture, jer Raury je Afroamerikanac koji obožava tu vrstu muzike, rođen je u Atlanti i pomiče granice žanra, usvaja nove vrste u muzike u žanr. Ali ajmo mi izvaditi ono bitno iz “Indigo Childa”. Cijeli album je baziran da širi pozitivu, ljubav i ostvarenju vlastitih snova. Imamo skitove na albumu gdje mladi Raury raspravlja s majkom o življenju svojih snova da postane muzičar. Momak je ekstremno radišan po pričama i talentiran. Sama činjenica da sa 17 godina je ovoliko postigao da ga jedna radio stanica pušta u eter je strašno. Napunio je “Georgia Dome” (20.000 ljudi) u Atlanti, upoznao Yeezya, izdao album koji je besplatan, a prije nego što ga skinete, morate odigrati igricu!

http://www.indigochildproject.com/

autor: petar, 04/09/2014

,

Vezane objave

Arhiva

Not Today

20:30–23:00 Petak 15.2.2019.

U večerašnjoj povratničkoj epizodi RLS-a laganim tempom otvaramo aktualnu sezonu emisije. Prvo ćemo se podsjetiti najboljih prošlogodišnjih ostvarenja, a ako…

Fuzija

13/03/2015.

Alex Wiley i Freddie Gibbs imaju nove EP-jeve, a Snoop i Mayhem Lauren su izbacili nove pjesme. Sve to i još tona muzike večeras na Los Santosu.

HHU

21:30–0:00 Petak 16.6.2017.

Večerašnja epizoda RLS-a poslužit će kao svojevrsno zagrijavanje za megaspektakl koji pripremamo večeras u klubu Kocka.

Cardinal Sin

20:30–23:00 Petak 21.8.2020.

U večerašnjoj epizodi RLS-a slušamo Binary Star, Boldy Jamesa, Freddie Gibbsa, Ghost in the Tapes, Hieroglyphicse, LTF-a i još puno…

Tjedna rotacija

Arhiva

LITTLE SIMZ / Sometimes I Might Be Introvert

JAY-Z / The Blueprint (2001)

UNKNOWN MORTAL ORCHESTRA / That Life

DARKSIDE / Modcast

MARIANNE FAITHFULL / The Montreux Years (Live)

MARINADA / Mir junaka