KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Raury

Shoutout svoj indigo djeci koja ovo čitaju. U emisiji očekujte novu stvar od Riff Raffa i Action Bronsona (i to nekoliko puta), novog Redmana, Gucci Manea, Kreayshawn, Johnny Polygona etc.

Hej ti! Ugasi sve što imaš ispred sebe, sjedi, popi kavu i spremi se za “Indigo Project”.
Wait what?
Da Vam pojasnim,

Raury, mladi umjetnik iz Atlante. Koliko mladi? 17 godina. Vjerojatno je Indigo dijete kao što mu se zove album. Nevjerojatno bistar momak, pomiče granice muzike već sa svojih 17 godina. Ako ste ovdje došli za neki hardcore trap/rap danas, žao mi je, nećete se usrećiti.
Ovo je vrsta muzike koju svi čekamo.
Ovo je vrsta života koji svi želimo.
Ovo je vrsta pozitivnih misli koje svi tražimo.
Ovo je projekt koji je projicirao genij.
Nije ni čudo što ga je Kanye primijetio i odmah upoznao. Ah taj Kanye, opet on, da on, baš ON. Nadam se da vam ne smeta što sam ovako uzbuđen s ovim projektom koji praktički će većina reći da ni je “hip hop”. Ali je dio te culture, jer Raury je Afroamerikanac koji obožava tu vrstu muzike, rođen je u Atlanti i pomiče granice žanra, usvaja nove vrste u muzike u žanr. Ali ajmo mi izvaditi ono bitno iz “Indigo Childa”. Cijeli album je baziran da širi pozitivu, ljubav i ostvarenju vlastitih snova. Imamo skitove na albumu gdje mladi Raury raspravlja s majkom o življenju svojih snova da postane muzičar. Momak je ekstremno radišan po pričama i talentiran. Sama činjenica da sa 17 godina je ovoliko postigao da ga jedna radio stanica pušta u eter je strašno. Napunio je “Georgia Dome” (20.000 ljudi) u Atlanti, upoznao Yeezya, izdao album koji je besplatan, a prije nego što ga skinete, morate odigrati igricu!

http://www.indigochildproject.com/

autor: petar, 04/09/2014

,

Vezane objave

Arhiva

Istinita priča

20/11/2015.

Logic, Freddie Gibbs, Kirk Knight, Talib Kweli & 9th Wonder imaju nove albume. Mac Miller surađuje s Migosima. Novi Yung Lean…

Balloween

21:30–0:00 Petak 28.10.2016.

Ovaj petak na Los Santosu puštamo nove albume od Riff Raffa i Duckwrtha i nove stvari od A$AP Moba, Freddie…

Lowrider

20:30–23:00 Petak 16.2.2018.

U večerašnjoj epizodi nadoknađujemo zaostatak od prošlog tjedna, dijelimo dojmove s Bonesovog koncerta u Budimpešti i puštamo best of aktualne hip hop muzike.

Open Bars

20:30–23:00 Petak 4.2.2022.

Scrumpy nights back to open bars.

Tjedna rotacija

Arhiva

THE MARS VOLTA / The Mars Volta

U2 / War (1983)

NAKHANE / Tell Me Your Politik

MR. C / Deep House Amsterdam

PORTISHEAD / Roseland NYC

PORTO MORTO / Portofon (2019)

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM