KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Raury

Shoutout svoj indigo djeci koja ovo čitaju. U emisiji očekujte novu stvar od Riff Raffa i Action Bronsona (i to nekoliko puta), novog Redmana, Gucci Manea, Kreayshawn, Johnny Polygona etc.

Hej ti! Ugasi sve što imaš ispred sebe, sjedi, popi kavu i spremi se za “Indigo Project”.
Wait what?
Da Vam pojasnim,

Raury, mladi umjetnik iz Atlante. Koliko mladi? 17 godina. Vjerojatno je Indigo dijete kao što mu se zove album. Nevjerojatno bistar momak, pomiče granice muzike već sa svojih 17 godina. Ako ste ovdje došli za neki hardcore trap/rap danas, žao mi je, nećete se usrećiti.
Ovo je vrsta muzike koju svi čekamo.
Ovo je vrsta života koji svi želimo.
Ovo je vrsta pozitivnih misli koje svi tražimo.
Ovo je projekt koji je projicirao genij.
Nije ni čudo što ga je Kanye primijetio i odmah upoznao. Ah taj Kanye, opet on, da on, baš ON. Nadam se da vam ne smeta što sam ovako uzbuđen s ovim projektom koji praktički će većina reći da ni je “hip hop”. Ali je dio te culture, jer Raury je Afroamerikanac koji obožava tu vrstu muzike, rođen je u Atlanti i pomiče granice žanra, usvaja nove vrste u muzike u žanr. Ali ajmo mi izvaditi ono bitno iz “Indigo Childa”. Cijeli album je baziran da širi pozitivu, ljubav i ostvarenju vlastitih snova. Imamo skitove na albumu gdje mladi Raury raspravlja s majkom o življenju svojih snova da postane muzičar. Momak je ekstremno radišan po pričama i talentiran. Sama činjenica da sa 17 godina je ovoliko postigao da ga jedna radio stanica pušta u eter je strašno. Napunio je “Georgia Dome” (20.000 ljudi) u Atlanti, upoznao Yeezya, izdao album koji je besplatan, a prije nego što ga skinete, morate odigrati igricu!

http://www.indigochildproject.com/

autor: petar, 04/09/2014

,

Vezane objave

Arhiva

Beefy

24/07/2015.

Ghostface Killah je startao beef s Bronsolinom ravno na redditu, Meek Milly beefa s Drakeom i to prilično ozbiljno, Nicki je u tom twitter beefu s Taylor Swift, Peter Rosenberg proziva Charlamagnea po internetu, miris govedine je u zraku…

$novi

29/05/2015.

A$AP Rocky ima novi album, Odd Future se raspada, to je to.

Kućne rap čarolije

19/12/2013.

10 najboljih albuma 2013-e po mišljenju mlade i perspektivne kmice iz Spinuta. Dok se vi zabavljate u kvazija mi puštamo repčugu.

Objects in the Mirror

20:30–23:00 Petak 14.9.2018.

U večerašnjoj epizodi RLS-a nadoknađujemo propušteno u prošlih nekoliko emisija i odajemo počast tragično preminulom Mac Milleru.

Tjedna rotacija

Arhiva

MITSKI / The Land Is Inhospitable and So Are We

THE JESUS AND MARY CHAIN / Darklands (1987)

ENGLISH TEACHER / The World’s Biggest Paving Slab

Kölsch / Balance

BAND OF HORSES / Acoustic At The Ryman

NEMANJA / Voodoo Beat

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM