KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Ljetovanje

Rick Ross ima novi tape, Lupe Fiasco, Travis Scott ima novi album, Scarface…

We back in here! Zadnji tjedan, pa možda i 2 smo imali nekakve filler emisije, nije bilo praktički ništa nova, ništa za pričati i argumentirati u eteru. Prošli petak smo bili ne jebenom koncertu od Kiše Metaka i predgrupe 6Wild. Gostovao je sa Sinjanima i “naš” Natko Nekretnina!
Ovaj koncert je digao letvicu za moje buduće koncerte. Mislim da mi je ovo bio drugi najbolji koncert u životu, a vjerujte mi, bio sam na mnogo koncerata, Wu Tang jebiga je na mjestu broj jedan zasad! Ali, 6Wild je dobro zagrijao atmosferu, no Kiša Metaka me oduševila s energijom, vidi se napredak u ove dvije godine, kad se podsjetim ranih koncerata koji su bili solidni, onako na mjestu, očekivano dobri. Prošli petak je bio nešto drugo. Energiju koju su pružali MC-a 3 i Batman četvrti je bila ne nekoj drugoj razini.
Vuk Oreb me podsjetio sa skakanjem i svojim standardnim mijenjanjem glasova i općenito energijom na jebenog Method Mana u Šibeniku na Terraneu. Doduše nije imao plesnu točku kao Meth, ali taj neki WWE đir mu totalno paše.
Vojko kao Vojko, uvijek odskače i uvijek Vas drži u nevjerici koliko čovjek može iznenaditi publiku s nečim novim i naravno nasmijati s freestyleom na kraju.

Krešo Benghazi je svoje versove besprijekorno izveo, pogotovo kada su izvodili on i Žuvi stvari s njihovog albuma, Krešo je pokazao da je jedan od najagresivnijih MCjeva u ovoj regiji.
Batman 3000 tako digne atmosferu, vjerojatno ima najviše ljubitelja u publici što je i apsolutno jasno zašto jer je čovjek kralj.
Žuvija sam prije kritizirao na emisiji, ali ovaj nastup mi je dokazao da bi ovaj njegov solo album koji radi mogao biti jako dobar, samo naprijed! DJ Žuvi in da house!
6Wild ima neku novu komercijalnu stvar koja me oduševila, bar su je oni tako nazvali, ostatak je standardno bilo dobro, no moja preporuka je da probaju više različitih vrsta tematika u svoju kolekciju, “rera” je bila fascinantna, još par stvari mi se svidjelo, jedino su mi teme o kojima repaju postale malo dosadne. Samo naprijed ljudi imate ono nešto!
Natko naša kmica, svaka čast, baš me mi je drago što smo te slušali ovako kao smrtnici dok si ti bio na stageu, we go way back my nigga! Zvuči corny, ali to je tako, ko jebe to, zanimljiv glas imaš na mikrofonu, čak mi se i sviđa jer je drugačiji i osjeti se razlika kad repaš ti ili neko drugi što je po meni vrhunski! Ali neću zaboraviti “4 sezone” freestyle, prekratak, ali ajde napredovat češ!
I nećemo zaboraviti glavnog DJ-a, DJ VRH, zlatni zubi, tetovke, kuiš’ ono, nik’ nem’ taj SWAG n’gga!
Rick Ross ima novi tape, Lupe Fiasco, Travis Scott ima novi album, Scarface, sve VČRS MADAFAKA NA RADIO LOS SANTOSU!
Zapamtite, ostanite gladni i trčite po to PARE!

autor: petar, 04/09/2015

Vezane objave

Arhiva

East

20:30–23:00 Petak 1.11.2019.

U večerašnjoj epizodi RLS-a slušamo novi, posthumni, album od Gang Starra, novi album od Apollo Brown-a, novi album od Kanye…

Snakes

20:30–23:00 Petak 24.4.2020.

U večerašnjoj epizodi RLS-a slušamo novu glazbu od Bone Slima, A.M. Early Morninga, Nicholas Cravena, Raw Poetica, Bernera i Wiz…

ALL CAPS

20:30–23:00 Petak 8.1.2021.

U večerašnjoj epizodi RLS-a se prisjećamo karijere i života jednog od najboljih MC-a svih vremena.

Hysteria

20:30–23:00 Petak 13.3.2020.

U večerašnjoj epizodi RLS-a slušamo jedan od najiščekivanijih albuma u povijesti hip hopa, riječ je naravno o debitantskom albumu Jay…

Tjedna rotacija

Arhiva

THE ANTLERS / Green to Gold

PREFAB SPROUT / From Langley Park to Memphis (1988)

MOCKY / Bora!

The Martinez Brothers / fabric presents

Jethro Tull part 1

SACHER / Biser, Ambra, Jantar (2019.)