KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

#Hashtag

Žugi i Flowdeep imaju EP, Ajs Nigrutin ima novi album, ONI i bunch of other stuff.

Od 2014. 12. mjeseca imali smo tri najprodavanija svjetska albuma. J Cole – 2014 Forest Hills Drive, Drake – IF YOU’RE READING THIS IT’S TOO LATE i Kendrick Lamar – To Pimp a Butterfly. Bili su iznad svih mogućih žanrova, na chartovima prvi tjednima. Prvi put da se to dogodilo u rap žanru. Sve je popularnije i popularnije, ovo je sada zlatno doba rapa. Htjeli to old school kmice ili ne, to je to. Neki će reći, ne mora značiti da ako je prodaja visoka da je i kvaliteta. Po meni, kvaliteta nije opala, dapače, ide naprijed i ima više opcija, stilovi su jako različiti. Jedino što ima dosta kmica što imaju isti flow, baziraju se na sličnu tematiku, ali to je sad nebitno. Što god govorili, brojke ne lažu.

Viđam u našim krajevima sve više SWAGA i ljubitelja TRAP muzike i ovih najpoznatijih repera. Što je super, neke stvari polako odumiru i u roku 5-10 godina imat ćemo preokret u “glavnom điru” u Splitu. Da, upravo sam to rekao, mlađi (12-18 godina) su sada nabrijani na SWAG, američke izjave i poštapalice, sve im je dostupno u sekundu, svaki novi “trendy” stil im je dostupan jednim klikom, podijele to s prijateljima i svi su nabrijani na to do novog “trendy” sranja. I tako to ide danas, pasji život, sve ide brzo, tko se danas uopće sjeća plave haljine? Tko se sjeća Ray J-a i Kim K? Dobro to nećemo nikad zaboraviti, je Kanye, HE HIT IT FIRST!
Instagram? Shiieet, na Instagramu kuje izbacuju stvari koje ne bi izbacili ni sajtovi koje posjećuju svi mogući muškarci ovog svijeta. Instagram je trend setter sada, na Twitteru se objavljuju ratovi u stilu Lannistera, da navukao sam se na “GOT”. Hashtag? Sjećam se kada sam objašnjavao ljudima što je hashtag 2009, svi su mi se smijali. Imao sam twitter profil iz zezancije sa svojih 15-16 godina, sram me iti reći kako se zvao, vjerojatno još postoji. Zvao se “KingMarkoch”. Tuga i čemer, je l’ tako? Nije bitno, želim reći da sam ja neki proto hipster koji je previše htio znati o modernim trendovima kada sam bio mlađi i slušao sam stvari koje sada i do prije dvi godine su tek ovdje malo poznatije, hashtag je bio ovdje smijurija. Bio sam etiketiran kao neki “geek” u tijelu sportaša. Fascinantno nešto, da bi nakon 4-5 godina svaka moguća koristila taj jebeni hashtag za svaki post koji objave #ČEVAPI #PAULINA #KAJMAK #KANTUN #GRAD #MASNI #VOLIMSVOJUCURU #NIGHTOUT #COUPLE #STARS
Zato sad tučem tešku prognozu, u roku 10 godina u glavnim klubovima u Split će se puštati trap muzika, COCO će slušat (jer će kasniti ka i uvijek u svemu) i bumpat najveći današnji đikani i ja ću skakati s njima i boli me ku***!
#GEEK #SPORTAŠ #COCO #VOLIMTAJKAKAO

autor: petar, 19/06/2015

,

Vezane objave

Arhiva

Crni Atlas

10/10/2014.

Novi Parts Supplies, The Game, Flying Lotus i Vince Staples. Osveta pokvarenog USB sticka….

Švister

21:30–0:10 Petak 11.11.2016.

Tri godine Los Santosa!!!

Space Lab

20:30–23:00 Petak 1.5.2020.

U večerašnjoj epizodi RLS-a slušamo projekte od Chuuwee & Trizza, Curren$yja, Enemy Radio, Grafha, Smina, Uncommon Nasae i Undagawdsa te…

Diablo

21:30–23:59 Petak 22.9.2017.

U večerašnjoj epizodi RLS imamo posebne goste. Ekipa iz Da Commission crew-a dolazi najaviti sutrašnji nastup kojeg će održati u sklopu prvog Los Santos partyja ove sezone.

Tjedna rotacija

Arhiva

THE ANTLERS / Green to Gold

PREFAB SPROUT / From Langley Park to Memphis (1988)

MOCKY / Bora!

The Martinez Brothers / fabric presents

Jethro Tull part 1

SACHER / Biser, Ambra, Jantar (2019.)