KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Grm

A$AP Rockyev novi album se ozbiljno približava, Tibor i Flowdeep imaju album, Letterman je u penziji, Chinx je ubijen i još puuuno toga u novoj epizodi Los Santosa!

Zbog internacionalnih obaveza članova RLS tima preskočili smo zadnje dvije najave i silno se ispričavamo zbog toga. Nije da ste propustili išta pametno ili zanimljivo što ne možemo nadoknaditi u sljedećim tjednima. Dosta zanimljivih stvari se događalo u ta dva tjedna ali meni je možda najzanimljiviji bio izlazak novog Snoop Doggovog albuma kojeg je producirao Pharell Williams.

Meni je album odličan. Naravno ako ste očekivali Snoopa u svom gangsterskom izdanju da ćete biti razočarani jer on uopće ne repa na ovom albumu. Prije svega je vrlo impresivno da s obzirom na količinu muzike koju je Snoop do sada izdao još uvijek može izbaciti nešto što nismo čuli. I drago mi je da u ovom razdoblju kada je gotovo bilo koga moguće prikazati kao dobrog pjevača Snoop podsjetio ekipu da još uvijek ima jedan od najzanimljivijih glasova u igri. Album ima nekoliko vrhunskih featureova poput Kendricka, T.I.-a, Rick Rossa i Stevie Wondera. Pharellova produkcija je vrlo dobra ali na momente se doima repetitivna i instrumentali su mu dosta slični. Jedna zabrinjavajuća stvar je da se album čini vrlo loše promoviran i sa samo 20k prodanih primjeraka u prvom tjednu ne čini se da će biti financijski vrlo uspješan.

autor: petar, 22/05/2015

, , , ,

Vezane objave

Arhiva

20 cent

21/03/2014.

Evo dogurali smo do dvadeste epizode. I nama je nevjerojatno. Ovaj petak bi trebali puštati EP od High5, novi projekt od Tibora, novog Sparka, novog 50 centa i još tonu svježih stvari.

Vrhunski

27/02/2015.

Ovaj petak nam u goste dolazi Dj Vrh koji će sa nama puštati muziku, a uz to još i dijelimo dvije karte za nastup Kuku$a i 6Wilda u Kocki za tjedan dana tako da je ovo definitivno jedna od onih epizoda koju nećeš propustiti.

I’m Not Goin’

20:30–23:00 Petak 16.11.2018.

U večerašnjoj epizodi RLS-a slušamo Nove albume od Smina, Bone Thungs ‘n’ Harmony, Anderson Paaka, Bonesa i Kirk Knighta. Osim…

At Least

20:30–23:00 Petak 14.12.2018.

U večerašnjoj epizodi RLS-a slušamo novi album od T.I., novi album od The Internet, novi album od Xavier Wulfa, novi…

Tjedna rotacija

Arhiva

Damu The Fudgemunk / Conversation Peace

THE BOO RADLEYS / Kingsize (1998)

TONSTARTSSBANDHT / What Has Happened

DARKSIDE / Modcast

MARIANNE FAITHFULL / The Montreux Years (Live)

PSIHOMODO POP / Sexy Magazin