KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Bitchsmas

TOP-10 Christmas special epizoda!! Beng Beng!

Godina završava, božićna emisija, jedva čekamo danas, imamo TOP 10 lista ALBUMA (PERINI i MOJI) PART 1, znači od broja 10-6 je danas, svake godine to radimo, vjerojatno nama i najzabavnija emisija godine (uz anualnu Dr.Dre emisiju!). Bez daljnjeg zadržavanja htio bi Vam predstaviti svoje najvrjednije hip hop momente 2015. godine u stilu meni jako poznatih košarkaških nagrada-referenci.
Most Valuable Player:
Kednrick Lamar definitivno, bez premca, nekoliko glasova ide Drakeu i njegovim postignućima ove godine (napokon vraća udarce drugim reperima), Album “To Pimp a Butterfly” je jednostavno izdominirao ovu godinu. Čak ima najbolji verse na tuđem albumu, uf.
Most Improved Player:
Vince Staples s albumom Summertime ’06 je dokazao svima da nije za zajebanciju, premda prošli projekti su mu bili po meni jako ispod prosječni i vidio se talent na EP-u “Hell Can Wait”, s ovim albumom je podigao letvicu i shoutout producentima na ovom albumu, Lex Luger, Mike Dean i DJ Dahi!
6th Man of The Year:
Lupe Fiasco, ne tako popularna nagrada, ali onako, igrač iz sjene, uđe s klupe, napravi kaos i izađe vanka, završava utakmice, ali nije top star, čovjek je s dugo iščekivanom “Tetsuo&Youth” albumom podsjetio na starog Lupea i ponovno dokazao da je jedan od top liričara u igri, ako ne i najbolji.
Rookie of The Year:
Vince Staples, vidi pod “MIP”!
Defensive Player of The Year:

Drake, poslušajte “Back 2 Back” i sve će Vam biti jasno, blokirao je Meekovu karijeru ka Tayshaun Prince, Reggie Millera 2004 u playoffu, ka Peru ženska na fejsu itd. Shvaćate bazu…

Petorka Godine:
Kendrick
Drake
Dre
Future
Killer Mike

autor: petar, 25/12/2015

, , ,

Vezane objave

Arhiva

COLD AS ICE!

26/12/2014.

U zadnjoj ovogodišnjoj emisiji puštamo top 5 najboljih albuma godine…

LošeLošeNijeDobro

30/05/2014.

Ovaj tjedan: par novih Riff Raffovih stvari, novi mixtejp Frenkija i Billaina, Krankšvester, Bore Balboa, Madlibova produkcija, BadBadNotGood produkcija, Beastie Boysi i još puno toga.

Gas Mask

20:30–23:00 Petak 18.12.2020.

S duplom gas maskom na glavi večeras emitiramo LIVE iz nuklearne kotlovnice 10m pod zemljom. 🔫💣🧨

Yikes

20:30–23:00 Petak 1.6.2018.

U večerašnjoj epizodi RLS-a slušamo novi Kanye Westov album, novi Black Thoughtov album, novi projekt od Czarfacea i MF DOOM-a,…

Tjedna rotacija

Arhiva

DARKSIDE / Spiral

PUBLIC IMAGE LTD. / Album (1986)

JAMES BLAKE / Say What You Will

SETH TROXLER / Rhythm Control

DON ELLIS / Tears of Joy (1971)

SIKTER / My Music (2005)