KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

20 cent

Evo dogurali smo do dvadeste epizode. I nama je nevjerojatno. Ovaj petak bi trebali puštati EP od High5, novi projekt od Tibora, novog Sparka, novog 50 centa i još tonu svježih stvari.

Ponovno smo u punom sastavu, i to za jubilarnu 20. epizodu. Toooliko nove muzike je palo ovih tjedana da ni sami ne znamo što bi puštali, a još manje što bi napisali u najavi.
Prvo i osnovno je da ispravimo prošlotjedne greške i napokon zavrtimo novi EP grupe High5 i novi album Tibora iz Represija team-a. Osim toga Vince Staples i Chester Watson su bacili nove projekte i bila bi šteta da to preskočimo. 50 Cent ima novu pjesmu kojom najavljuje novi album, Snoop Dogg ima novu pjesmu, Spark Master Tape ima novu pjesmu s projekta kojeg toliko željno iščekujemo i još tona stvari. Šanse da sve ovo pokrijemo su minimalne ali dat ćemo sve od sebe.

Za kraj vas ostavljam s OVIM nevjerojatnim fan-made stripom o Yeezusu. Lil B pošalje Yeezusa iz gangsta paradisea na zemlju da nauči što je to poniznost. On se udruži s Jay-zom da spasi rap, bori se protiv Snoop Liona (protiv lava) da bi povratio Snoop Dogga, kasnije se mora suočiti s Eminemom itd. Vrlo zabavno štivo za sve ljubitelje žanra.

autor: petar, 21/03/2014

Vezane objave

Arhiva

Lowrider

20:30–23:00 Petak 16.2.2018.

U večerašnjoj epizodi nadoknađujemo zaostatak od prošlog tjedna, dijelimo dojmove s Bonesovog koncerta u Budimpešti i puštamo best of aktualne hip hop muzike.

Crveni petak

21:30–0:00 Petak 25.11.2016.

U ovotjednom izdanju RLS-a puštamo novi mixtape jedinog repera koji je izašao iz Comptona bez Dr. Drea

Ctrl

09/06/2017.

U večerašnjoj epizodi RLS-a slušamo leakanog Kanyea, nove stvari od Who See klape i Hgh5-a, novi singl A$AP Moba, novi…

Using What You Got

20:30–23:00 Petak 7.5.2021.

Za sve nas koji ne volimo DJ Khaleda ovo je bio još jedan loš hip hop tjedan u ovoj godini. 😥

Tjedna rotacija

Arhiva

FILM SCHOOL / We Weren’t Here

CARIBOU / Andorra (2007)

Guess What / LESSONS IN SPACE

BICEP / Little White Earbuds

BAT FOR LASHES / Livestream at Home

NEŽNI DALIBOR / Sredstva i Veštine (2008)