KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

WASHED OUT / Too Late

Ovotjedni powerplay je inspiriran, po mnogima najljepšim dijelom dana, sutonom. Radi se o novom, opuštajućem singlu Ernest Greene-a, poznatijeg kao Washed Out. Uživajte!

Volimo chillwave, volimo Washed Out koji nas uvijek u ovo proljetno/predljetno doba počasti glazbom koja opušta i dopušta da se izbalansiramo, smirimo, duboko udahnemo i uživamo u svemu što imamo poput predivnih zalazaka sunca koji su inspirirali novi singl ovog glazbenika kojeg slušamo kao ovotjedni powerplay.

Zanimljivost: Ernest Greene (Washed Out) je bio u procesu snimanja glazbenog spota za ovu pjesmu, no spriječen novonastalom situacijom nije ga uspio dovršiti te je zamolio sve one koji ga prate na društvenim mrežama da pošalju vlastite snimke zalazaka sunca. Na račun toga sad imamo jako lijep video kolaž nastao kao kolaboracija glazbenika i njegovih fanova.

Uživajte!

autor: Tonska Proba, 12/04/2020

, , ,

Vezane objave

Arhiva

PUBLIC ENEMY / State Of the Union (STFU) ft. DJ Premer

22/06/2020.

‘State of the Union (STFU)’ speaks truth to power while urging people to fight against racism, injustice and oppression with their vote.”

ROISIN MURPHY / All My Dreams

25/06/2018.

Roisin ima novu seriju singlova i opet je na turneji. Ne propustite njezin nastup na najljepšoj pozornici Jadrana – Šibenik, Tvrđava sv. Mihovila, 14.8.

PORTO MORTO / Isplazi krovove

29/02/2016.

KLFM i Porto Morto imaju poseban odnos još od prošlogodišnjeg “Radija na cesti”, u Splitu. Avantura dovođenja mnogoljudnog i mladog benda, sa par singlova na bandcampu i bez horde fanova i hipstera, izazivao je masovno podizanje obrva i unutar našeg radijskog kolektiva. Porto Morto su svojim nastupom debelo opravdali naše povjerenje te još više učvrstili tu sretnu misao kako smo dobili svježe i vanserijsko ime na domaćoj glazbenoj sceni.

BC CAMPLIGHT / You Should’ve Gone To School

02/02/2015.

Brian Christinzio radi kompleksan i pametan POP. Možda zato što je mijenjao rodnu Philly za gastarbajterski Manchester.

Tjedna rotacija

Arhiva

LCSM / Earthbound

Stevie Wonder – Music of my mind ( 1972 )

MOGWAI / Ritchie Sacramento

FATBOY SLIM / Back To Mine (R)

THE DOORS / Absolutely Live

DARKWOOD DUB / Elektro Pionir