KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

WASHED OUT / Too Late

Ovotjedni powerplay je inspiriran, po mnogima najljepšim dijelom dana, sutonom. Radi se o novom, opuštajućem singlu Ernest Greene-a, poznatijeg kao Washed Out. Uživajte!

Volimo chillwave, volimo Washed Out koji nas uvijek u ovo proljetno/predljetno doba počasti glazbom koja opušta i dopušta da se izbalansiramo, smirimo, duboko udahnemo i uživamo u svemu što imamo poput predivnih zalazaka sunca koji su inspirirali novi singl ovog glazbenika kojeg slušamo kao ovotjedni powerplay.

Zanimljivost: Ernest Greene (Washed Out) je bio u procesu snimanja glazbenog spota za ovu pjesmu, no spriječen novonastalom situacijom nije ga uspio dovršiti te je zamolio sve one koji ga prate na društvenim mrežama da pošalju vlastite snimke zalazaka sunca. Na račun toga sad imamo jako lijep video kolaž nastao kao kolaboracija glazbenika i njegovih fanova.

Uživajte!

autor: Tonska Proba, 12/04/2020

, , ,

Vezane objave

Arhiva

THE NATIONAL / You Had Your Soul with You

01/04/2019.

Neočekivano brzo vraćaju nam se The National. Gostujući vokal na novom prpošnom singlu pripada dugogodišnjoj basistici Davida Bowiea – Gail Ann Dorsey. Powerplay!

POOLSIDE / Getting There From Here (ft. Todd Edwards)

26/07/2020.

Ultimativni ljetni ‘daytime disco’ powerplay community radija KLFM.

FOG FROG DOG / Saigon

01/10/2017.

Pravo je zadovoljstvo ovakvim singlom najaviti jedan bogati selektorski domaći tjedan. Od powerplaya preko albuma tjedna do nezaboravnih vatri. Krenimo sa našim malim mikro kozmosom.

ARIEL PINK / Put Your Number In My Phone

12/01/2015.

Čekamo nova i hrabra izdanja 2015. i pokrivamo tjedni powerplay sa jednim od boljih singlova iz prošle godine. Ariel Pink bez Haunted Graffita sa albuma Poom Poom.

Tjedna rotacija

Arhiva

LIANNE LA HAVAS / st

MILTON NASCIMENTO / Minas (1975)

ANDERSON.PAAK / Lockdown

Too Slow To Disco

JORGE BEN / à l’Olympia (1975)

ĐAVOLI / Hallo Lulu 22