KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

WASHED OUT / Too Late

Ovotjedni powerplay je inspiriran, po mnogima najljepšim dijelom dana, sutonom. Radi se o novom, opuštajućem singlu Ernest Greene-a, poznatijeg kao Washed Out. Uživajte!

Volimo chillwave, volimo Washed Out koji nas uvijek u ovo proljetno/predljetno doba počasti glazbom koja opušta i dopušta da se izbalansiramo, smirimo, duboko udahnemo i uživamo u svemu što imamo poput predivnih zalazaka sunca koji su inspirirali novi singl ovog glazbenika kojeg slušamo kao ovotjedni powerplay.

Zanimljivost: Ernest Greene (Washed Out) je bio u procesu snimanja glazbenog spota za ovu pjesmu, no spriječen novonastalom situacijom nije ga uspio dovršiti te je zamolio sve one koji ga prate na društvenim mrežama da pošalju vlastite snimke zalazaka sunca. Na račun toga sad imamo jako lijep video kolaž nastao kao kolaboracija glazbenika i njegovih fanova.

Uživajte!

autor: Tonska Proba, 12/04/2020

, , ,

Vezane objave

Arhiva

SAN FERMIN / Sonsick

19/01/2014.

Imamo tu moralnu dužnost ovaj depresivni siječanj bar glazbeno razvedriti pa ovotjedni powerplay nije biran po svježini objave ili hipsteraškom njuhu već samo po količini ljubavi, sreće i svjetla koje donosi.Naša preporučena doza je 5 x dnevno.

BLACKALICIOUS / The Blow Up

21/09/2015.

Stara škola west coast hip-hopa, Gift of Gab i Chief Xcel kao Blackalicous u prvom singlu sa nove bombe od albuma IMANI Vol.1. I prigodni spot sa Wes Andersonovim fantastičnim Mr.Foxom.

KWES. / BASHFUL

09/06/2013.

Postavljanjem singla starog godinu dana u ovaj ultrahot pretinac, kao powerplay, u visoku rotaciju, samo govori koliko treba bit stalno spreman i izoštrenih čula da nam ovakvi glazbeni slatkiši ne prođu mimo nas, nezamjećeni. Pokušavamo ispravit tu grešku prema genijalnom Kwesu i himni za sve sramežljive..Bashful.

BECK / Uneventful Days

20/10/2019.

Beckov novi album izlazi 22. studenog i zvat će se Hyperspace. Najavljuje ga pjesma Uneventful Days, naš ovotjedni powerplay.

Tjedna rotacija

Arhiva

PERFUME GENIUS / Set My Heart On Fire Immediately

BADLY DRAWN BOY / The Hour of Bewilderbeast (2000)

KHRUANGBIN / So We Won’t Forget

KENNEDY / Shine A Light On

THE STYLE COUNCIL / Home and Abroad (1986)

ŽEN / Blender