VALENTINO BOSKOVIC / Asinhrono feat Jebby Motter

Ovotjedni powerplay , Valentino Boskovic je glazbeni projekt dvojice splitskih muzičara bračkih korijena – Branko Dragičević (Kundyak Mezhie) i Josip Radić (Beatles Revival Band). Oni pričaju priču o 367 godina dugom povratku Valentina Boskovica iz Svemira u rodni mu Supetar.

Valentino Boskovic je glazbeni projekt dvojice splitskih muzičara bračkih korijena – Branko Dragičević (Kundyak Mezhie) i Josip Radić (Beatles Revival Band). Oni pričaju priču o 367 godina dugom povratku Valentina Boškovića iz Svemira u rodni mu Supetar. Tijekom odiseje, Valentino razmišlja o svojim životnim postupcima i pita se kakav će ga život dočekati kad se vrati.

Ovaj glazbeni križanac Sgt. Peppera i Ziggyja Stardusta plod je Brankovog i Josipovog eksperimentiranja u studiju na splitskim Bačvicama.

“Priča o Valentinotu nastala je iz zajebancije, a tijekom snimanja vodimo se upravo Valentinotovim motom – PRVO ČA TI PADNE NA PAMET! Dakle, snimamo bez previše razmišljanja, bez ranije razrađene ideje, kako glazbene, tako i tekstualne”

kazuje Branko Dragičević koji najavljuje skoro izdavanje EP-ja, a možda i live predstavljanje projekta…

13/10/2013

autor: el5egundo

Tags: , , ,