KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

U društvu sa Šimom Barbarićem (Street Pulse, Fido Music Weekend)

18:00–19:00 Četvrtak 27.2.2020.

U goste nam stiže Šime Barbarić, vlasnik agencije i izdavačke kuće Street Pulse koja se bavi bookingom i promocijom glazbenika iz Hrvatske i regije. Iako je više godina radio kao profesor povijesti i sociologije u jednoj privatnoj splitskoj gimnaziji, te je bio dugogodišnji košarkaš, 2013.godine je odlučio pokrenuti svoju agenciju i ozbiljnije se početi baviti menadžerskim i promotivnim poslom. Svojim prijateljskim, ali odgovornim stavom i radnom etikom, stvorio je prilično kvalitetan i raznovrstan katalog izvođača: Sara Renar, TBF, Justin’s Johnson, Kries, Barbara Munjas Calligraphy, The Fogsellers, Aklea Neon, Tate Romanova.

Uz agencijski i menadžerski posao, Šime se okušao i u onom organizacijskom kroz Fido Music Weekend, festival odnosno događaj kojim kroz 3 dana predstavlja mlade perspektivne glazbenike. Ove godine će se festival održati od 5.-7.3. u Split Circusu, a uživat ćemo u koncertima Aklee Neon, grupe Rezerve, te splitskim Justin’s Johnson.

Iako najčešće u emisiju dovodimo glazbenike, važno je predstaviti i sve one koji se brinu da se sav taj trud umjetnika čuje, vidi, podrži. Stoga, poslušajte kako je sve krenulo za Šimu; koji su najteži, najlakši i najljepši dijelovi ovog posla, te par savjeta za one koji sami žele krenuti u ovaj svijet glazbe, umjetnosti, menadžmenta, promocije i organizacije.

autor: Tonska Proba, 27/02/2020

, ,

Vezane objave

Arhiva

Ryley Walker – Primrose green (2015)

15/05/2015.

Ove subote u “Tonskoj probi” radimo lagani zaokret od uobičajenih intervjua i pričamo o mladom Ryley Walker-u i njegovom, drugom…

Zagrijavanje za koncert Explosions in The Sky u Tvornici Kulture

16:00–17:00 Subota 22.10.2016.

Ove subote putujemo u metropolu po dozu najljepših mini-simfonija jednog od trenutno najboljih post-rock bendova na glazbenoj sceni.

MENT 2020

30/01/2020.

Za sedam dana u Ljubljani (SLO) održava se MENT, najveći showcase festival na ovim (i onim) prostorima. MENT je mjesto…

Take a walk, stay at home

18:00–19:00 Četvrtak 14.5.2020.

Playlista: Beach Fossils – This Year Passion Pit – Take a Walk The National – All The Wine Jessie Ware…

Tjedna rotacija

Arhiva

JANKO NILOVIĆ AND THE SOUL SURFERS / Maze of Sounds

ELVIS COSTELLO / My Aim is True (1977)

BICEP / Saku (feat. Clara La San)

AMIRALI / Past to Present

THE WAR ON DRUGS / Live Drugs

REPETITOR / Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji