KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

U društvu sa Šimom Barbarićem (Street Pulse, Fido Music Weekend)

18:00–19:00 Četvrtak 27.2.2020.

U goste nam stiže Šime Barbarić, vlasnik agencije i izdavačke kuće Street Pulse koja se bavi bookingom i promocijom glazbenika iz Hrvatske i regije. Iako je više godina radio kao profesor povijesti i sociologije u jednoj privatnoj splitskoj gimnaziji, te je bio dugogodišnji košarkaš, 2013.godine je odlučio pokrenuti svoju agenciju i ozbiljnije se početi baviti menadžerskim i promotivnim poslom. Svojim prijateljskim, ali odgovornim stavom i radnom etikom, stvorio je prilično kvalitetan i raznovrstan katalog izvođača: Sara Renar, TBF, Justin’s Johnson, Kries, Barbara Munjas Calligraphy, The Fogsellers, Aklea Neon, Tate Romanova.

Uz agencijski i menadžerski posao, Šime se okušao i u onom organizacijskom kroz Fido Music Weekend, festival odnosno događaj kojim kroz 3 dana predstavlja mlade perspektivne glazbenike. Ove godine će se festival održati od 5.-7.3. u Split Circusu, a uživat ćemo u koncertima Aklee Neon, grupe Rezerve, te splitskim Justin’s Johnson.

Iako najčešće u emisiju dovodimo glazbenike, važno je predstaviti i sve one koji se brinu da se sav taj trud umjetnika čuje, vidi, podrži. Stoga, poslušajte kako je sve krenulo za Šimu; koji su najteži, najlakši i najljepši dijelovi ovog posla, te par savjeta za one koji sami žele krenuti u ovaj svijet glazbe, umjetnosti, menadžmenta, promocije i organizacije.

autor: Tonska Proba, 27/02/2020

, ,

Vezane objave

Arhiva

Svemirkov povratak u Kocku

17:00–18:00 Četvrtak 25.10.2018.

‘Ti se samo smiješ, Laura, dok ti mažem oči, ti ne kužiš da, ja sam samo seljak iz Đakova’

PROLJETNI MIX + CHUI

18:00–19:00 Četvrtak 23.3.2017.

U današnjoj emisiji se pripremamo za sutrašnji koncert inergalaktičkog space jazz kvarteta Chui te vam dijelimo 3 ulaznice. Pratite KLFM-ovu Facebook…

Sunset session

18:00–19:00 Četvrtak 17.5.2018.

Prije pohoda na festivale i koncerte kojima obiluje ovogodišnja sezona, opustit ćemo se uz glazbene novitete, pokoju staru numeru i…

Pretežno oblačno

18:00–19:00 Četvrtak 1.2.2018.

Sasvim običan četvrtak. Playlist: A Place To Bury Strangers – Trieds to Hide Back – Fix me Car Seat Headrest…

Tjedna rotacija

Arhiva

PERFUME GENIUS / Set My Heart On Fire Immediately

BADLY DRAWN BOY / The Hour of Bewilderbeast (2000)

MILDLIFE / Rare Air

KENNEDY / Shine A Light On

The Beatles Live – Last setlist and beyond ( .. at the Hollywood bowl 64/65 )

ŽEN / Blender