KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Together alone

13:00–15:00 Petak 27.3.2020.

U ovotjednom izdanju emisije Medley zajedno smo sami; šaljemo si signale preko KLFM-a i družimo se na sigurnoj distanci. 

Ovog puta tu sam samo da zalijepim divne priloge u jedan kolaž; cijeli ste mi tjedan slali svoje glasovne zapise – priče, poruke iz karantene, preporuke za provođenje silnog vremena s kojim smo suočeni, vlastitu i neku vam dragu poeziju. Na meni je bilo tek da sve to složim u emisiju koja će vam, nadam se, pružiti društvo u izolaciji. Da cijela priča bude zaokružena i community trud ne ostane samo na pričama, pobrinula se Marina koja nam je pripremila izvrsnu glazbu, savršenu za ples u karanteni, i poručila:

Plejlista za malo mrdnut nožicama i guzovima. Za dić se iz kreveta i zamišljati kako ti i netko na jednom kraju regije zajedno mrdate. Jer drugačije ne možete, ali podupirete se mentalno. Plejlista za dok kuhaš maneštru za dva dana, za bolje dezinficiranje površina, za mrvicu lakše preživljavanje posljedica iz Zagreba, online predavanja i odrađivanja taskova za remote poslove. Veselo!

 

U nadi da će ovo opsadno stanje što kraće trajati i da ćemo svi iz njega izići živi, zdravi i normalni, pozivam vas da se javite na info@klfm.org i pošaljete nešto za Medley petkom – glazbu, jingl, poruku, priču, pjesmu, razmišljanja… što god vam padne na pamet, a što biste htjeli podijeliti s drugima.

Slušamo se u petak od 13h i, naravno, stojimo doma!

 

autor: Kristina Tešija, 26/03/2020

, , , , , ,

Vezane objave

Arhiva

Love is Love is Love

10:00–12:00 Petak 14.6.2019.

Ovog petka mi u studio stižu Mirta Barić i Nikolina Banić, koordinatorice Split pride-a koji se održava u subotu 15. lipnja,…

Masks beneath masks

10:00–12:00 Petak 22.11.2019.

Ovog petka poslušajte novu emisiju iz ciklusa koji je dio projekta Gradimo Dom zajedno. Razgovarala sam s Goranom Biličićem iz…

Less is More

13:00–15:00 Petak 29.5.2020.

We will burn that bridge when we come to it.

Long weekend

15:00–17:00 Petak 27.4.2018.

Neki spajaju, neki će ga začiniti jednim ponedjeljkom kao otočićem u oceanu odmora, a neki će možda i, uf uf,…

Tjedna rotacija

Arhiva

PERFUME GENIUS / Set My Heart On Fire Immediately

BADLY DRAWN BOY / The Hour of Bewilderbeast (2000)

MILDLIFE / Rare Air

KENNEDY / Shine A Light On

The Beatles Live – Last setlist and beyond ( .. at the Hollywood bowl 64/65 )

ŽEN / Blender