KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

The xx / On Hold

0:00–0:00 Nedjelja 27.11.2016.

The xx se vraćaju. Prpošnom stvari ‘On Hold’ najavljuju treći album ‘I See You’, a istoimenu evropsku turneju započinju rasprodanim koncertom u Zagrebu.

Prošlo je sedam kriznih godina otkako su Romy, Oliver i Jamie predstavili svoj suptilni i minimalistički zvuk u koji smo se instant zaljubili, a četiri od druge ploče ‘Coexist’. U međuvremenu Jamie xx je postigao veliki uspjeh sa solo albumom ‘In Colour’.

Novi singl ‘Hold On’ predstavlja određenu promjenu i pomak ka plesnijim strukturama. Kako u cijelosti zvuči novi album ‘I See You’ doznat ćemo najkasnije trinaestog siječnja sljedeće godine. Turneju na kojoj će,između ostalog, promovirati novi materijal The xx započinju večeras (ponedjeljak 28.11.) rasprodanim koncertom u Boćarskom domu u Zagrebu.

 

 

autor: Ante Marković, 27/11/2016

Vezane objave

Arhiva

JONATHAN / Maggie

01/12/2013.

Uvjek nam zadovoljstvo powerplayat dobar domaći singl. Ovaj tjedan je to bend o kom ćemo vrlo skoro znati puno više. Za sad je dovoljno to što znamo da su Riječani i to što imaju svjetski singl.

NEŽNI DALIBOR / U Slojevima

13/12/2015.

Nežni Dalibor sa singlom “U Slojevima” najavljuje svoj četvrti studijski album istog imena kojemu se možemo nadati nekad u proljeće sljedeće godine. Zvukovno pak, može se reći da singl nastavlja u maniri izvrsnog gitarističkog popa na koji su nas nežni momci već navikli.

CHILDISH GAMBINO / This Is America

07/05/2018.

Glumac, komičar, redatelj i prije svega glazbenik Childish Gambino objavljuje spot s prvim novim materijalom od kada je izdao fenomenalni “Awaken My Love!” prije dvije godine.

DAMON ALBARN / Everyday Robots

27/01/2014.

Dočekali smo i to da jedan od najbitnijih autora popularne glazbe nakon matičnih bendova, side projekata, glazbene mladeži Afrike i ostalih hvale vrijednih glazbenih pothvata, napravi nešto i za sebe. I pod svojim imenom. I za nas.

Tjedna rotacija

Arhiva

LCSM / Earthbound

Stevie Wonder – Music of my mind ( 1972 )

MOGWAI / Ritchie Sacramento

FATBOY SLIM / Back To Mine (R)

THE DOORS / Absolutely Live

DARKWOOD DUB / Elektro Pionir