KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

THE ORANGE STRIPS / LIGHTS OUT

Singl ‘Lights Out’ najavljuje skori album ‘Deadline’, za kojega članovi The Orange Stripsa kažu da će se poptuno razlikovati od prvijenca!

The Orange Strips - Lights Out

Deadlines je drugi album sastava The Orange Strips, jednog od najperspektivnijih imena domaće glazbene scene, a sniman je između listopada 2012., te siječnja 2013. No, na njegovu ćemo objavu trebati pričekati još neko vrijeme.

Srećom, to će neizvjesno vrijeme biti ispunjeno objavom nekoliko singlova koji na dosljedan način prezentiraju očekivani materijal. Prvi od njih je Lights Out, upravo izašao iz miksa. Po rječima članstva benda, čitav je ovaj rad izveden doma, u Labinu, i to uz gotovo nepostojeći budžet i misao vodilju da se u konačnici potpuno razlikuje od prvijenca. A koliko je ova šestorka (od koje barem četvero ne poznaje pojam ‘tišina’) u tome uspjela, prosudite sami!

autor: Vjeran Stojanac, 26/04/2013

,

Vezane objave

Arhiva

CHROMATICS – Shadow

29/05/2017.

Nenametljiva, a tako dobra, Shadow vrlo lako klizi kroz uho, te je slušamo kao ovotjedni powerplay.

CHARLOTTE GAINSBOURG / Deadly Valentine

25/09/2017.

Talentirana kći slavnih roditelja nakon osam godina najavljuje novi album.

ST. VINCENT / Los Ageless

09/10/2017.

Impresionirani njezinom pojavom, gitarom, glasom i stasom, cijeli tjedan slušamo stvar kojom najavljuje novi album Masseduction.

VLADO KUZMAN / Falling For Love Again

04/05/2014.

U tjednu kojeg zaključujemo subotnjom svirkom i radiom na cesti, kao tjedni powerplay najtajnijii gost našeg događanja, sa sirovom snimkom i kamionom emocija kao najavom kompletnog materijala kojeg uskoro izdaje.

Tjedna rotacija

Arhiva

Moses Sumney / græ

Sigur Rós / Ágætis byrjun (1999)

MILDLIFE / Rare Air

Mr Scruff / DJ-Kicks

The Beatles Live – Last setlist and beyond ( .. at the Hollywood bowl 64/65 )

ŽEN / Blender