KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

THE ORANGE STRIPS / LIGHTS OUT

Singl ‘Lights Out’ najavljuje skori album ‘Deadline’, za kojega članovi The Orange Stripsa kažu da će se poptuno razlikovati od prvijenca!

The Orange Strips - Lights Out

Deadlines je drugi album sastava The Orange Strips, jednog od najperspektivnijih imena domaće glazbene scene, a sniman je između listopada 2012., te siječnja 2013. No, na njegovu ćemo objavu trebati pričekati još neko vrijeme.

Srećom, to će neizvjesno vrijeme biti ispunjeno objavom nekoliko singlova koji na dosljedan način prezentiraju očekivani materijal. Prvi od njih je Lights Out, upravo izašao iz miksa. Po rječima članstva benda, čitav je ovaj rad izveden doma, u Labinu, i to uz gotovo nepostojeći budžet i misao vodilju da se u konačnici potpuno razlikuje od prvijenca. A koliko je ova šestorka (od koje barem četvero ne poznaje pojam ‘tišina’) u tome uspjela, prosudite sami!

autor: Vjeran Stojanac, 26/04/2013

,

Vezane objave

Arhiva

PRIDJEVI / Na lijepom plavom Jadranu

19/07/2020.

Čitavih 6 godina je prošlo od albuma “Svijet na dlanu” na kom su nam Dino Santaleza, Ivana Picek i Nina Romić demonstrirali tu svoju glazbenu magiju. Psihodelična word glazba prepuna svih svjetskih začina.

LA BATTERIA + DJ STILE / Disco 2020 (Vietato ballare)

28/06/2020.

La Batteria sinematični groove i DJ Stile u plesnom hitu karantene.

The xx / On Hold

0:00–0:00 Nedjelja 27.11.2016.

The xx se vraćaju. Prpošnom stvari ‘On Hold’ najavljuju treći album ‘I See You’, a istoimenu evropsku turneju započinju rasprodanim koncertom u Zagrebu.

PHILIP SELWAY / Coming Up For Air

24/08/2014.

Dok smo napeti oko zvuka i konačnog dolaska novog Radiohead albuma, Philip Selway, taj bendov veličanstveni kontrametronom izdaje solo singl i najavljuje svoj drugi album “Weatherhouse” za početak listopada.

Tjedna rotacija

Arhiva

LIANNE LA HAVAS / st

MILTON NASCIMENTO / Minas (1975)

FUTURE ISLANDS / For Sure

Too Slow To Disco

JORGE BEN / à l’Olympia (1975)

ĐAVOLI / Hallo Lulu 22