KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

THE AVALANCHES / Subways

16 godina smo čekali australce da nas ponovo razdragaju onako kako su to napravili sa “Since I Left You. Album koji je mnogima, bez obzira na žanrovske sklonosti, u nekakvom imaginarnom top-u ovog stoljeća i koji je u svojoj pulsirajućoj ljepoti još uvijek sa svakim novim slušanjem iznenađujuće svjež i originalan.

avalanches-2016-e1466598992233

16 godina smo čekali australce da nas ponovo razdragaju onako kako su to napravili sa “Since I Left You. Album koji je mnogima, bez obzira na žanrovske sklonosti, u nekakvom imaginarnom top-u ovog stoljeća i koji je u svojoj pulsirajućoj ljepoti još uvijek sa svakim novim slušanjem iznenađujuće svjež i originalan. Hoće li novi album “Wildflower” biti samo blijeda kopija prvijenca ili će opet dragati naša ušesa pokazat će sa službenim izlaskom 08. srpnja dok do tada slušamo kontrolirano leak-ane singlove kao što je i ovotjedni “Subways”.
Svakako, The Avalanches vjerojatno ponovo bolje funkcioniraju u cjelovitom, album, formatu nego kroz singlove i ovotjedni powerplay je još jedan teaser, baš na isti način na koji su nam The Avalanches to radili proteklih 16 godina čekanja.

autor: el5egundo, 27/06/2016

,

Vezane objave

Arhiva

BELLE AND SEBASTIAN / We Were Beautiful

13/08/2017.

Oh no, pop is dead, long live pop
One final line of coke to jack him off

TORO Y MOI / Empty Nesters

22/02/2015.

Da, kad se zoveš Chazwick Bradley Bundick onda ti i Toro Y Moi zvuči dobro. A kad ti Toro Y Moi nakon godina čeprkanja po chillwaveastim šuškavim i šaptavim poluuspavankama ovako odvali Fender Jaguar onda je vrijeme da bude i powerplay.

FUTURE ISLANDS / For Sure

09/08/2020.

Indie miljenici su objavili novu stvar za koju su snimili apokaliptični video. Powerplay!

POOLSIDE / Getting There From Here (ft. Todd Edwards)

26/07/2020.

Ultimativni ljetni ‘daytime disco’ powerplay community radija KLFM.

Tjedna rotacija

Arhiva

MOGWAI / As The Love Continues

DAFT PUNK / Random Access Memories (2013)

MOTORAMA / Pole Star

DANIEL MILLER / Festival Forte

MICHAEL KIWANUKA / Out Loud!

GABI NOVAK & ARSEN DEDIĆ ‎/ Gabi & Arsen (1980)